Hur man byter ut Kernel32 Dll-fil

Dynamic-Link Library (DLL) -filer används av olika applikationer för att utföra de delade specifika funktionerna. Anledningen till detta är att programmen inte behöver ha all kodning de behöver eftersom de kan låna saknade bitar från operativsystemet, vilket minskar den totala storleken på hårddisken. Men om en DLL-fil blir korrupt eller saknas kommer de program som använder den inte att fungera korrekt. Lyckligtvis kan du ladda ner en ersättnings-DLL-fil utan kostnad och installera den inom några minuter.

Steg 1

Gå till webbplatsen för Dll-filer (se Resurs) och klicka sedan på "Ladda ner fil" för att öppna ett nytt fönster.

Steg 2

Klicka på "Spara fil" i bekräftelsesmenyn för att starta nedladdningen.

Steg 3

Dubbelklicka på den sparade filen när nedladdningen är klar för att automatiskt öppna den med antingen WinRAR eller WinZip och högerklicka sedan på DLL-filen och välj "Kopiera".

Steg 4

Navigera till systemkatalogen på din hårddisk (klicka på "C :," klicka på "Windows" och klicka sedan på "System32"), högerklicka var som helst i ett tomt utrymme och välj "Klistra in". Klicka på "Ja" för att bekräfta att den gamla "kernel32.dll" -filen ersätts.

Gå till "Start" -menyn, välj "Kör", skriv "regsvr32" C: \ Windows \ System32 \ kernel32.dll "(utan citat) och klicka på" Enter ". Klicka på" OK "i popupen för bekräftelse till registrera DLL. Starta om din dator.