Så här skickar du ut Twitter-meddelanden till alla följare

Twitter är en populär social nätverkstjänst som tillåter användare att skicka tweets och skicka direktmeddelanden till varandra. Tjänsten tillåter dock inte att du skickar ett meddelande till mer än en person åt gången. För att skicka direktmeddelanden till flera Twitter-följare kan du använda en tredje parts tjänst, som Tweet Adder, Twitter Mass Direct Message Sender eller Tweet Guru. På grund av Twitters begränsning av direktmeddelanden kan du skicka maximalt 250 direktmeddelanden per dag. Beroende på vilken tjänst du väljer kan du behöva köpa någon form av Twitter-programvara från tredje part.

Tweet Adder

Steg 1

Ladda ner och installera Tweet Adder-applikationen på din dator. När installationen är klar startar du programvaran.

Steg 2

Ange ditt Twitter-användarnamn och lösenord för att logga in i applikationen. Klicka på knappen "Öppna användare" i verktygsfältet och välj ditt Twitter-användarnamn.

Steg 3

Klicka på länken "Övriga meddelanden", som finns i rutan "Meddelanden" till vänster på skärmen. Skärmen "Skicka direktmeddelanden" visas.

Steg 4

Skriv ditt personliga meddelande i textfältet för direktmeddelande. Tweet Adder begränsar dig till 140 tecken. När du är klar med att skriva ditt meddelande klickar du på knappen "Lägg till".

Steg 5

Ange ett antal följare i rutan "# att skicka". På grund av Twitters begränsningar för direktmeddelanden skickar Tweet Adder inte mer än 250 direktmeddelanden under en 24-timmarsperiod.

Klicka på "Start" -knappen för att skicka ditt personliga meddelande till dina följare.

Avsändare av massmeddelande på Twitter

Steg 1

Gå till webbplatsen för avsändare av massmeddelanden på Twitter.

Steg 2

Ange mottagarnas Twitter-namn i textrutan "Lägg till din följarelista". Du kan lägga till maximalt 250 Twitter-följare. När du är klar med varje namn klickar du på "Lägg till följare" längst ner på sidan.

Steg 3

Ange ditt Twitter-användarnamn och lösenord i de obligatoriska fälten.

Skriv ditt personliga Twitter-meddelande i rutan "Ditt meddelande" och klicka sedan på "Skicka mitt meddelande." Ditt meddelande kommer att skickas till dina Twitter-följare.

Tweet Guru

Steg 1

Gå till TweetGuru-webbplatsen och klicka på "Multi DM", som finns i avsnittet "Verktyg".

Steg 2

Klicka på "Logga in med Twitter" och logga in på ditt Twitter-konto. När du har loggat in omdirigeras du till TweetGuru-webbplatsen.

Steg 3

Ange dina Twitter-följare användarnamn i "ID" -fältet. Även om TweetGuru begränsar dina massmeddelanden till 12 mottagare kan du kontakta tjänstens skapare via e-post och begära en högre gräns. På grund av Twitters begränsningar för direktmeddelanden är det maximala antalet direktmeddelanden du kan skicka på en dag 250.

Skriv ditt personliga meddelande i textrutan "Tweetmeddelande". När du är klar med att skriva in ditt meddelande klickar du på knappen "Skicka Multi DM".