Hur man hittar om någon har blockerat dig på Snapchat

Om du inte ser uppdateringar från en viss person i Snapchat, finns det en bra möjlighet att den här personen har blockerat dig på Snapchat. Nedan följer stegen för att hitta om någon har blockerat dig på Snapchat.

Hitta om någon har blockerat dig på Snapchat

I likhet med WhatsApp, Facebook och Instagram kan du blockera människor på Snapchat, om du stöter på någon irriterande eller om du har dina egna personliga eller andra skäl för att blockera någon.

Vad händer nu om situationen blir omvänd och någon blockerar dig på Snapchat? Du är ganska säker på att du inte har gjort något fel och ändå bestämmer någon att blockera dig på Snapchat.

Det är också möjligt att den andra personen helt enkelt är för upptagen med livet eller har beslutat att ta en paus från sociala medier för att fokusera på något han / hon är upptagen med.

Det enda sättet att bekräfta ditt tvivel skulle vara att på något sätt ta reda på om den här personen har blockerat dig på Snapchat. Det är möjligt att berätta om någon har blockerat dig på Snapchat med följande metoder.

  1. Se om personen saknas i din Snapchat-kontaktlista
  2. Sök efter personen på Snapchat
  3. Försök skicka ett meddelande
  4. Försök skicka ett nytt meddelande

1. Se om personen saknas i Snapchat-kontaktlistan

Om någon har blockerat dig på Snapchat kommer personens namn att försvinna från kontaktlistan i Snapchat.

1, 1. Öppna Snapchat på din iPhone eller Android-telefon.

1, 2. Klicka sedan på användarprofilikonen som finns längst upp till vänster på skärmen.

1, 3. På nästa skärm klickar du på alternativet Lägg till vänner.

1, 4. Klicka på fliken Kontakter på skärmen Lägg till vänner och se om du kan hitta namnet på kontakten som du misstänker ha blockerat dig på Snapchat. Om namnet saknas indikerar det att du har blockerats på Snapchat.

2. Sök efter personen på Snapchat

Nästa metod att hitta om någon har blockerat dig på Snapchat är att söka efter personen.

2, 1. Öppna Snapchat på iPhone eller Android-telefon.

2, 2. Sök efter personen som du tror har blockerat dig på Snapchat.

2, 3. Om personens profil kommer upp i sökresultaten, titta närmare på den. Om den här personen har blockerat dig på Snapchat, ser du alternativet + Lägg till istället för att se sin vanliga profil med sin Snapchat-poäng (se bild nedan).

2, 4. Klicka nu på + Lägg till-knappen och se vad som händer.

Om personen har blockerat dig, bör du kunna se meddelandet "inte kan hitta den här kontakten" dyker upp på din telefon. Detta indikerar att personen verkligen har blockerat dig på Snapchat.

3. Försök skicka ett meddelande

Om någon har blockerat dig på Snapchat kan du inte skicka ett meddelande till personen som har blockerat dig. Den här metoden fungerar om du fortfarande kan hitta namnet på personen i din vänlista.

3, 1. Öppna Snapchat på din iPhone eller Android-telefon.

3, 2. Klicka sedan på ikonen Vänner eller Chattar.

3, 3. På nästa skärm, se om du kan hitta namnet på den person som du tror har blockerat dig på Snapchat. Om namnet är tillgängligt, svep höger från vänster på personens namn.

3, 4. Försök skicka ett meddelande på nästa skärm. Om personen har blockerat dig på Snapchat kan du inte skicka meddelandet (se bild nedan).

4. Försök skicka nytt meddelande

Om du inte hittar namnet på personen i Vänlistan kan du försöka skicka en direkt snäpp genom att skriva in personens namn.

4, 1. Öppna Snapchat på iPhone eller Android-telefon.

4, 2. Klicka på vänner eller chattikonen

4, 3. Klicka på ikonen Nytt meddelande på skärmen Vänner.

4, 4. På nästa skärm, försök att skriva ditt Kontakter Namn - Du kommer att se meddelandet "Inga resultat" dyker upp om kontakten har blockerat dig på Snapchat.

Detta är några av metoderna för att hitta om någon har blockerat dig på Snapchat. Vi rekommenderar att du testar så många metoder som möjligt innan du drar slutsatsen att någon verkligen har blockerat dig på Snapchat.