Hur man använder en Craigslist Svara e-post med mitt Gmail-konto

Bloomsberg Businessweek har listat både Craigslist och Google bland de mest inflytelserika företagen i historien, och båda företagen har tillåtit sätt att integrera den andras tjänst i sin egen. Till exempel har Google presenterat appar som Craigslist Search för att komplettera Googles sökmotor, vilket ger ett enkelt sätt att söka efter Craigslist-listor från Google. Och Craigslist har skapat ett verktyg som smälter Googles Gmail i Craigslist, vilket gör det möjligt för människor att enkelt svara på annonser med Gmail. Det finns två huvudsakliga sätt att använda ett Craigslist-svar via e-post med Gmail - när du publicerar en annons och när du svarar på någon annans annons.

Svarar

Steg 1

Leta reda på Craigslist-e-postmeddelandet i den annons du vill svara på.

Steg 2

Klicka på "Svara" -knappen bredvid Craigslists svar-e-post. Klicka sedan på "Gmail" under rubriken "Svara med webbmail".

Logga in på ditt Gmail-konto. Ange meddelandet som du vill skicka till annonsens placerare och klicka på "Skicka".

Inlägg

Steg 1

Klicka på "Skicka till rubrikannonser" på Craigslists hemsida.

Steg 2

Välj inläggskategori och underkategorier och klicka på "Fortsätt" på varje sida tills du når annonssidan.

Steg 3

Ange lämplig annonsinformation, t.ex. din inläggstitel och pris. Ange din Gmail-adress i rutorna "Svara på" och se till att alternativet "Anonymisera" är valt. Klicka på "Fortsätt".

Steg 4

Ladda upp bilder genom att klicka på knappen "Välj fil". Klicka sedan på "Klar med bilder." Granska sedan annonsen och klicka på Fortsätt.

Logga in på ditt Gmail-konto och öppna bekräftelsemeddelandet från Craigslist. Klicka sedan på bekräftelselänken för att publicera din annons. Alla svar på Craigslists svar-e-post vidarebefordras till din Gmail-adress.