Aktivera kameran för Skype på en iPhone

Med Skype på din iPhone kan du prata med dina anställda, ansikte mot ansikte. Kameran på din iPhone kan aktiveras och inaktiveras när du vill med Skype-samtalsalternativen. Vissa iPhones är utrustade med två kameror, en på framsidan och en på enhetens baksida. Med Skypes användarinställningar kan du växla mellan de främre och bakre kamerorna.

Ringa ett samtal

Du får bara ringa ett Skype-samtal på en iPhone 3GS eller senare, eller en tredje generationens iPod touch eller senare. Skype fungerar på produkter som inte har en kamera, men dina kontakter kommer inte att se dig under ditt samtal. För att ringa, öppna Skype och välj en av dina kontakter. Kontakter som kan videochatta visas med en videokamera bredvid deras namn i din kontaktlista. Välj kontakten som du vill ringa och tryck på knappen "Videosamtal" för att starta ett videosamtal. Under ett videosamtal kommer du inte att kunna ringa andra röstsamtal, men kan och skicka och ta emot textmeddelanden från vänner som är anslutna till Skype.

Aktivera kameran

Under ett videosamtal har du möjlighet att stänga av och på kameran. Tryck på "Kamera" -knappen och välj att stänga av eller sätta på kameran. Enheter som har två kameror ger dig också möjlighet att välja mellan att använda enhetens främre eller bakre kamera.

Kontakter

För att använda Skype på iPhone måste du ha dina kontakter lagrade i Skype-kontaktmenyn. Skype kan inte komma åt kontakter som är lagrade i din iPhones kontaktlista för att ringa videosamtal. Du kommer att kunna rösta kontakter som inte har ett Skype-konto, men dina kontakter måste också ha ett Skype-konto för att ta emot videosamtal från din enhet.

Dataanvändning

Skype-samtal använder dataminuter, inte röstminuter, för att ringa och ta emot telefonsamtal. Skype kan använda antingen en Wi-Fi-signal eller telefonens mobila internetplan för att ringa och ta emot samtal. Kvaliteten på din videochatt bestäms av styrkan och kvaliteten på din Internetanslutning. Även om det inte krävs någon Wi-Fi-signal för att ringa Skype-samtal, rekommenderas det att du får videosamtal av hög kvalitet och sparar data.