Hur man tittar på Dailymotion-videor på en HTC EVO

HTC Evo stöder Android 4.0 och levereras med programvarupaketet HTC Sense, inklusive en webbläsare och flera streaming-videoapplikationer. Medan du kan besöka Dailymotion i webbläsaren kan webbplatsuppdateringar orsaka intermittenta strömningsproblem. Ladda istället ner Dailymotion-appen från Google Play Store.

Dailymotion's Android Layout

Evo 3D levereras med Android 2.3 men stöder version 4.0 via en luftuppdatering, och den nyare Evo 4G levereras med Android 4.0. Om din telefon har version 2.3 kan du fortfarande installera Dailymotion-applikationen, men det enklare gränssnittet stöder inte flikfönster, överflödsinställningar eller fönsterfragment.

Spela upp helskärmsvideor

När du har installerat programmet och loggat in på ditt konto synkroniseras dina spellistor och favoriter med dina andra enheter. Välj en video på huvudskärmen eller tryck på "Sök" -rutan för att söka efter en video. Att välja en video från huvudmenyn eller sökresultat spelar upp videon i ett nytt fönster. I stående läge visar skärmen videoinformation, kommentarer och ett mindre videofönster, medan spelaren tar upp helskärmen i liggande läge. Dailymotion för Android stöder delning av videor på Facebook och Twitter och inkluderar ett offline-läge för att titta på videor när du inte har en nätverksanslutning.