Bästa iPhone 6S Plus-fodral och fodral

Här är en samling av iPhone 6S Plus-fodral som borde passa de flesta användarkrav. Väskorna i detta inlägg sträcker sig från lätt vikt och eleganta fodral designade av Apple till fall med robust militär droppskydd, designad för en aktiv livsstil.

iPhone 6s Plus Silikonväska från Apple

Detta är ett iPhone-fodral designat av Apple för att exakt passa över kurvorna för iPhone 6s Plus utan att lägga till någon bulk till din iPhone.

Silikonskyddet passar exakt över knapparna, kanterna och den totala profilen på iPhone 6S Plus-telefonen. Det yttre lagret på höljet är gjord av mjuk beröringskisel medan det inre fodret har ett mjukt mikrofiberlager.

iPhone 6S Plus Silicon-fodral finns i 11 ljusa färger hos Amazon

Otterbox Symmetry Series Case

Otterbox Symmetry-serien Graphics Case påstår sig vara det tunnaste Otterbox-fodralet hittills, designat för att se smalt och elegant ut samtidigt som det ger samma skyddsnivå som är associerad med Otterbox-fodral.

Fallet är certifierat släpp- och skyddssäkrat baserat på rigorösa tester som involverar över 24 tester.

Otterbox Graphics Case för iPhone 6 Plus finns på Amazon

iPhone 6S Plus monterbart sportfodral från Rokform

Monterbara Sportväskor är speciellt designade för en robust och aktiv livsstil. Skydden har ett stötdämpande mjukt inre foder och ett tufft ytterskikt av polykarbonatskal.

Det som skiljer detta fall från andra är dess signatur Rokform Integrated Mounting System som gör att din enhet kan monteras på cyklar, motorcyklar, bilstreck, barnvagnar och golfvagnar.

I fodralet ingår också en MAGNETISK BILMONTAGE som låter dig montera din iPhone på vilken plan yta som helst för en komplett handsfree-upplevelse.

Monterbart Sportfodral för iPhone 6S Plus finns tillgängligt på Amazon

iPhone 6S Plus fodral från Lifeproof

iPhone 6 plus fodral från Lifeproof är utformade för att erbjuda det ultimata skyddet för din iPhone 6 Plus oavsett vart du går. Kåpan är vattentät, smutsbeständig, snösäker och droppsäker.

Livskyddsfall som kommer ut från fabriken är vattentestade med slumpmässiga enheter som genomgår ett andra vattentest och ytterligare inspektioner. Fall som inte överlever testet skrotas ut.

Testkraven är stränga inklusive US Military Standard dropptestning och IP-68 Ingress-skyddstest, vilket kräver att fallet tål cirkulerande talk i 8 timmar och nedsänkning av vatten till 6, 6 ft / 2m under 1 timme.

Detta ultimata skydd för iPhone 6S finns tillgängligt hos Amazon.

Speck Candyshell Card iPhone 6S Plus-fodral ($ 44, 95)

CandyShell-fodralet från Speck har precisionskonstruerad smal passform, 3 kortplatser för att hålla dina kort / kontanter och lovar droppskydd från militär kvalitet.

Väskan är gjord av ett yttre polykarbonatskikt för att skydda mot stötar och ett inre stötdämpande TPE-lager. Bezel-skärmens surround är utformad för att skydda skärmen från direkt fall, om telefonen landar platt på marken under ett oavsiktligt fall.

Volym- och strömknappar är också skyddade medan de är fullt tillgängliga.

Candyshell Card iPhone 6S Plus-fodral finns på Amazon