Låg kostnad Smartphone-projektor

Smartphone-projektor är en billig enhet som kan förvandla din smartphone till en projektor. Tillverkad av Luckies of London är smarttelefonprojektorn tillverkad av kartongmaterial med ett förstoringsglas (10x) framtill och en greppplatta på baksidan för att säkert hålla en smartphone.

Du kan använda smarttelefonprojektorn för att visa videor och bilder av din semester till dina vänner, istället för att folk trånga på en liten skärm kan du stråla bilder och videor på en vägg så att alla kan se dem samtidigt.

Bildkvaliteten är ganska bra om du har en riktigt ljus telefon. Du behöver inte ett stativ eftersom projektorn har en inbyggd för din telefon. Enheten är inte heller dyr - tillgänglig för $ 28 - $ 35, beroende på försäljning och rabatt.

Bildkvaliteten kan bli riktigt svag om du inte har en ljus smartphone. Telefonens ljusstyrka måste vändas till 100% för att få en bra bildkvalitet, detta kan tappa telefonens batteri.

Projektorn gör det också svårare att justera ljud, spola tillbaka, framåt, stoppa och återuppta videor.

Smartphone-projektorn är lätt att installera och använda, som du kan se i videon nedan.

Du kan också prova att skapa en liknande projektor själv, du kommer att behöva en kartong, förstoringsglas och ett bandband => Hur du förvandlar din smartphone till en projektor