Kan du ansluta din iPod Shuffle till högtalare?

Även om iPod-spelare ligger i framkant när det gäller personlig ljud och underhållning, måste du leta efter en tredjepartslösning om du vill dela musiken på din iPod med andra. iPod shuffles har inga externa högtalare, så du måste ansluta iPod till externa högtalare. Lyckligtvis är det ganska enkelt att ansluta en iPod Shuffle till högtalarna.

Hitta en anslutningskabel

Den viktigaste komponenten i anslutningen mellan din iPod Shuffle och din dator är anslutningskabeln. Alla iPod shuffle-modeller använder ett standarduttag på 3,5 mm, så en manlig till manlig ljudkabel fungerar perfekt. Även om det finns flera olika "kvaliteter" av kabel, levererar de alla samma ljudkvalitet, så var inte frestad att köpa kablar av högre kvalitet, eftersom de är onödiga.

Lämpliga högtalare

IPod shuffle fungerar med alla extra högtalare som accepterar 3,5 ingångar. Detta inkluderar alla storlekar från små elektronikhögtalare till stora högtalare med konsertkvalitet. Ju större högtalare desto högre måste ingången vara, så om du planerar att verkligen spränga din iPod shuffle kan du behöva förbättra ljudet med ett ljudredigeringsverktyg innan du spelar upp det.

Allt-i-ett-alternativ

Det finns speciellt skapade iPod-högtalare som fungerar med iPod shuffles, men om du väljer att välja ett av dessa alternativ, var försiktig! Det har funnits fem olika iterationer av Shuffle hittills, och var och en har en annan typ av datakontakt. Så om du bestämmer dig för att köpa en av dessa, se till att dubbelkontrollera att den är kompatibel med din version av iPod-uttaget.