Jämförelse av AT&T & Verizon Business Cell-planer

AT&T och Verizon Wireless är två telekommunikationsföretag som erbjuder mobiltelefonplaner speciellt utformade för företag. Varje affärsplan är annorlunda och kan skräddarsys för att passa kundens behov. Funktioner och alternativ liknar individuella mobiltelefonplaner, men prissättningen skiljer sig åt för affärsplaner. Även om tjänsterna som företagen erbjuder är ganska lika, är de inte desamma.

Minuter

AT&T erbjuder två typer av affärsplaner: individuella planer, där varje telefon har sitt eget tilldelade antal månatliga minuter och affärspoolplaner, där varje telefon delar det tilldelade antalet månatliga minuter. AT & Ts planer börjar på 450 minuter och kan gå upp till 6000 minuter. En plan med obegränsade minuter finns också. Verizon Wireless erbjuder också planer mellan 450 och 6000 minuter, med en obegränsad plan också. Protokoll delas upp mellan telefonerna individuellt och delas inte som en grupp.

Pris

Vid tidpunkten för denna artikel publiceras AT & T: s affärsplaner till 39,99 USD per månad och kan kosta upp till 199,99 USD per månad. Verizon Wireless planer kostar mellan $ 39,99 och $ 219,99. Priserna inkluderar inte skatt, avgifter eller datatillägg.

Data

Dataplaner krävs för kunder som vill använda sina telefoner för att komma åt Internet, kontrollera e-post och skicka och ta emot data. AT & T: s dataplan, som köps utöver en pratplan, börjar på $ 40 och inkluderar 2 gigabyte månadsanvändning per telefon. Det är tillräckligt med data för att överföra cirka 10 000 e-postmeddelanden eller 1 500 dokument. Verizons dataplaner kallas "E-post- och meddelandeplaner". E-post- och meddelandeplaner köps på egen hand, eftersom de kopplar ihop minuter och dataanvändning tillsammans. Verizons planer, som inkluderar 4 gigabyte månadsanvändning per telefon, kostar 79,99 dollar och kan kosta upp till 239,99 dollar.

Funktioner

Både AT&T och Verizon Wireless tillhandahåller affärsplankunder standardfunktioner som nummerpresentation, samtal väntar, vidarekoppling och röstbrevlåda utan extra kostnad. SMS kostar extra. AT&T tillhandahåller också Push to Talk, en tjänst som förvandlar en mobiltelefon till en walkie-talkie och OfficeReach, som gör det möjligt för anställda att nå kontakter med upp till tre olika telefonnummer med ett knapptryck.