Hur man visar en iPhone-skärm på en PC

Oavsett om du vill se ditt favorit-iPhone-spel på en större skärm eller spela in en videohandledning om hur du använder en specifik iPhone-app, kan du använda en tredjepartsapp för att spegla enhetens skärm på en datorskärm. Med program som Reflector och AirServer kan du strömma din iPhone-skärm till en skärm trådlöst men kräver att iPhone är ansluten till samma trådlösa nätverk som datorn. Om du inte kan använda en Wi-Fi-anslutning installerar du iTools, vilket gör att du kan visa enhetens skärm på en bildskärm med en USB-kabel.

Använda iTools

Steg 1

Ladda ner och installera iTools freeware-applikationen på din dator (länk i Resources). Starta programmet när installationen är klar.

Steg 2

Anslut iPhone till datorn med USB-kabeln. Namnet på din iPhone visas automatiskt i navigeringsfönstret.

Välj “Desktop” i navigeringsfönstret och klicka sedan på fliken “Live Desktop”. IPhone-skärmen visas automatiskt på datorskärmen.

Använda reflektor

Steg 1

Ladda ner och installera Reflector-programmet på din dator (länk i Resources). Från och med januari 2013 kostar programvaran cirka $ 13. När installationen är klar öppnar du programmet. Om Windows begär att ansluta till programmet klickar du på knappen "Tillåt åtkomst".

Steg 2

Dubbeltryck på "Hem" -knappen på iPhone för att avslöja multitaskfacket. Svep åt höger på multitaskfacket och tryck sedan på den cirkulära "AirPlay" -ikonen till höger om volymreglaget.

Välj din dator i AirPlay-menyn och byt sedan spegling till "On" -inställningen. IPhone-skärmen visas automatiskt på datorskärmen.

Använda AirServer

Steg 1

Ladda ner och installera AirServer på din dator (länk i Resurser). Från och med januari 2013 varierar programvarulicenser från $ 4 till $ 15. Starta programmet när installationen är klar.

Steg 2

Dubbeltryck på "Hem" -knappen på iPhone och välj "AirPlay" i multitaskfältet längst ner på skärmen.

Tryck på namnet på din dator i AirPlay-menyn och växla sedan speglingsalternativet till "På". IPhone-skärmen visas automatiskt på datorskärmen.