Hur man laddar ner "Age of Wushu" på Mac

"Age of Wushu" erbjuder massivt multiplayer online rollspel fans med actionbaserade strider och en livlig värld att utforska, men bara om de fans använder Windows-baserade datorer. Ingen Mac-version av “Age of Wushu” har släppts eller meddelats. Men Mac-ägare kan ladda ner och installera "Age of Wushu" genom att utnyttja OS X: s inbyggda Boot Camp-verktyg.

Köp en kopia av Windows-operativsystemet. Du måste ha en kopia av Windows för att slutföra Boot Camp-installationen.

Säkerhetskopiera alla viktiga data och uppdatera ditt Mac-operativsystem till sin senaste version. Du hittar uppdateringsverktyget genom att klicka på apple-ikonen och välja "Programuppdatering."

Öppna Boot Camp Assistant-verktyget i mappen Mac-program. Välj det objekt som låter dig skapa en ny Windows-partition och klicka sedan på "Fortsätt". Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in en Windows-partition.

Sätt i Windows installationsskiva. Klicka på “Installera” när du uppmanas till det och vänta medan din dator startar om till Windows-installationsprogrammet.

Följ instruktionerna på skärmen tills installationsprogrammet frågar var du ska installera Windows. Välj "BOOTCAMP" -partitionen du skapade tidigare. Klicka på "Drive Options (advanced)", välj "Format" och klicka sedan på "OK". Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din Windows-installation.

Öppna Boot Camp Assistant och ladda ner Windows supportprogramvara för din hårdvara. Kopiera den här programvaran till en skiva eller extern enhet. Sätt i skivan och följ instruktionerna på skärmen för att installera supportprogramvara.

Starta om datorn och välj Windows-disk för att starta Windows-operativsystemet.

Öppna en webbläsare och gå till nedladdningssidan ”Age of Wushu” (se Resurser).

Klicka på "Ladda ner" och välj "Klientnedladdning." Öppna installationsklienten när nedladdningen är klar. Följ instruktionerna på skärmen för att installera "Age of Wushu."