Hur man bjuder in vänner till evenemang på Facebook

Med så många människor som använder det sociala nätverket varje dag är att skapa Facebook-evenemang ett användbart sätt att varna kunder och anställda om kommande evenemang, men vad gör du om du av misstag bjuder in dina kunder till en utbildning för anställda? Lyckligtvis har Facebook gjort det enkelt att bjuda in personer du har tagit med av misstag. Så länge du är skaparen av evenemanget eller har tillgång som värd kan du ta bort vänner från evenemanget med bara några få klick.

Logga in på ditt Facebook-konto.

Klicka på knappen "Händelser". Om du har problem med att hitta den, skriv "Händelser" i sökfältet och välj appen Händelser från resultatlistan.

Leta reda på evenemanget du behöver redigera i listan över kommande evenemang och klicka på dess namn.

Klicka på rubriken för gruppen inbjudna gäster som inkluderar personen du behöver ta bort - antingen "Kommer", "Kanske" eller "Inbjuden". Det kommer att ha ett nummer inom parentes, vilket anger antalet personer i den gruppen. Detta öppnar en dialogruta med en fullständig lista över personer i gruppen.

Klicka på X bredvid namnet på personen du vill ta bort. En andra dialogruta visas och frågar om du är säker på att du vill ta bort henne från händelsen. Klicka på "Okej" för att ta bort henne.