Hur kommer jag till verktyg i Windows Media Player?

Verktyg i Windows Media Player låter dig styra innehåll på spelaren, till exempel nedladdningar, medieinformationsändringar, plugins och alternativ. Alternativ ger dig tillgång till att programmera din mediaspelare för dina behov, inklusive att ställa in automatiska uppdateringar för att informera dig om framsteg inom innehåll, rippa musik, kontrollera säkerhet, ansluta enheter som högtalare och besluta om integritet, bränning, nätverk, spelare, prestanda och biblioteksfrågor.

Verktyg på Windows Media Player

Verktygsalternativet finns i menyraden, men som standard visas det inte i Windows Media Player. Du måste gå till spelarbiblioteket för att starta processen. När du kommer till avsnittet med spelarbiblioteket, leta reda på ikonen "Organisera" och sök efter "Layout". Klicka på "Visa menyfält" från "Layout". Det är allt som finns i det.

Med verktyg kan du anpassa din mediaspelare så att den fungerar på ett sätt som fungerar för dig. Du kan lägga till, ta bort eller ändra information och kontrollera all data som ingår i dina mediaspelares bibliotek.