Så här lägger du till kartor till Garmin BaseCamp

BaseCamp, en gratis nedladdning från Garmin, låter dig ordna dina kartor, skapa rutter och spår och fastställa waypoints som ska skickas till din GPS-enhet. Idealisk för planering av vandringsturer och utflykter långt från vägskyltar. Med BaseCamp kan du också ladda ner och lägga till kartor från Garmins webbplats. Ladda ner kartorna till din dator där du kan granska terrängen och börja planera din rutt och sedan ladda upp data till din Garmin GPS-enhet.

Steg 1

Köp önskad karta från Garmins webbplats (länk i Resurser). Välj din Garmin-enhetstyp, destination och planerade aktivitet i listrutorna för att identifiera den karta som bäst passar dina behov. Slutför betalningen för att starta nedladdningen. Notera den katalog som din dator laddar ner kartan till.

Steg 2

Starta BaseCamp på din dator.

Steg 3

Klicka på "Arkiv" -menyn och välj "Importera".

Steg 4

Leta reda på kartan du vill lägga till i dialogrutan som öppnas. Navigera till mappen med den nedladdade kartan och dubbelklicka på filen. Att överföra en karta till BaseCamp kan ta några sekunder, beroende på processorns hastighet.

Visa din karta genom att klicka på rullgardinsmenyn "Karta" längst upp till vänster i BaseCamp och välja den karta du just lagt till från alternativen.