Så här skickar du text och e-postmeddelanden på en Nintendo DS (8 steg)

Nintendo DS handhållna spelsystem tillåter användare att spela spel på språng antingen själva eller via lokalt och online multiplayer. Enheten har också ett antal kommunikationsfunktioner som gör det möjligt för användare att skicka textmeddelanden mellan DS-system och till och med skicka e-post. Om du vill skicka ett SMS eller e-postmeddelande med ditt DS-system kan du göra det i några enkla steg.

Textmeddelanden

Steg 1

Slå på DS-systemet och tryck på ikonen "Pictochat". På menyn "Pictochat" trycker du på det chattrum som du vill öppna. Be DS-användaren att du vill skicka textmeddelandet att komma in i samma chattrum.

Steg 2

Tryck på bokstäverna på pekskärmens tangentbord för att skriva in textmeddelandet.

Klicka på knappen "Skicka" för att skicka SMS till den andra DS-användaren i chattrummet.

E-postmeddelanden

Steg 1

Sätt i Nintendo DS-webbläsarkassetten och RAM-kassetten som medföljde den i DS-systemet och sätt på systemet. Tryck på Nintendo DS-webbläsarikonen för att starta webbläsaren.

Steg 2

Klicka på "Nintendo WFC" -ikonen följt av "Nintendo Wi-Fi-anslutningsinställningar" -ikonen. Tryck på ikonen "Anslutning 1" följt av alternativet "Sök efter en åtkomstpunkt".

Steg 3

Välj det trådlösa nätverk som du vill ansluta till när du uppmanas till det. Ange WEP-säkerhetskoden för den trådlösa anslutningen om det behövs för att slutföra anslutningen till åtkomstpunkten.

Steg 4

Använd pekskärmstangentbordet för att ange webbadressen till din e-postleverantör i webbläsarens adressfält. När sidan har laddats skriver du inloggningsinformationen för e-postkontot i de angivna utrymmena och loggar in på ditt e-postkonto.

Tryck på alternativet "Nytt" eller "Skriv", beroende på din e-postleverantör, och ange e-postadressen för mottagaren i det angivna utrymmet. Skriv det e-postmeddelande du vill skicka i det angivna utrymmet. Klicka på "Skicka" för att skicka e-postmeddelandet.