Hur man svartlistar en användare på Tumblr Räddare

Genom att installera Tumblr Saviour-webbläsartillägget i din webbläsare kan du snabbt blockera inlägg på din Tumblr-instrumentpanel som innehåller något ord eller fraser på tilläggets svartlista. Manuset döljer alla inlägg som innehåller det svartlistade ordet eller frasen. Medan Tumblrs inbyggda funktioner låter dig sätta användare på ignorera så att du inte längre ser deras inlägg på din instrumentpanel, kan du använda Tumblr Frälsare för att svartlista ett användarnamn så att du inte längre behöver se något om honom från andra användare också.

Klicka på ikonen Tumblr Frälsare i webbläsarfältet. Om du inte kan se knappen i webbläsarfältet, besök dina inställningar och aktivera Tumblr Saviour-tillägget eller tillägget först.

Lägg till det Tumblr-användarnamn som du vill svartlista i det första tomma fältet i din Tumblr Frälsares svartlista. Du kan också svartlista användarens riktiga namn, om du vet det, samt eventuella smeknamn eller förkortningar

Klicka på "Spara" -knappen för att göra dina ändringar permanenta och svartlista omnämnande av användaren på din Tumblr-instrumentpanel.

Tips

Om du vill blockera användaren från att skicka privata meddelanden till dig på Tumblr kan du lägga till användarnamnet i listan Ignorerade användare (länk i Resurser) genom att ange användarnamnet i det tomma fältet och klicka på "Ignorera" -knappen. Detta förhindrar också att dina inlägg visas på användarens instrumentpanel. Medan användaren fortfarande kan se dina offentliga inlägg genom att besöka din blogg kan ignorerade användare inte lägga upp svar på dina inlägg.

Varningar

Om användarnamnet är en generisk term, kan det att blockera innehåll som innehåller ordet men inte kommer från användaren du vill blockera om du lägger till användarnamnet i Tumblr Saviours svartlista. Du kan ändra dina Tumblr-inställningar för att visa ett meddelande på instrumentpanelen när det blockerar ett inlägg genom att klicka på Tumblr Saviour-knappen i din webbläsare och välja fliken "Inställningar". Markera rutorna bredvid de typer av information som du vill se på instrumentpanelen om inlägg på svartlistan och klicka sedan på "Spara" för att göra ändringarna permanenta.