Hur man gör LED-lampan när en iPhone ringer

I vår snabba, teknologidrivna värld måste telefonsamtal besvaras så snabbt som möjligt. I vissa situationer kan du inte höra att din telefon ringer och kanske missar ett samtal. Genom att ställa in din iPhones LED-lampa på att blinka när du har ett inkommande samtal kommer du att kunna svara på din telefon snabbt och undvika att sakna viktig kommunikation med vänner och kollegor.

Komma igång

Hur man gör LED-lampan när en iPhone ringer

Dold i tillgänglighetsinställningarna är en användbar funktion som använder LED-blixt bredvid den bakåtvända kameran på iPhone. Detta blinkande meddelar dig om inkommande samtal och varningar. Denna funktion hjälper också de som är hörselskadade, eftersom volyminställningarna inte räcker för vissa. Den här inställningen är också praktisk om du föredrar att få visuella varningar framför ljudvarningar, till exempel när du befinner dig i ett bullrigt område och inte hör din telefon ringa.

Ställer in din iPhone på Flash

För att ställa in telefonen på att blinka, gå till menyn Inställningar och välj "Allmänt" och sedan "Tillgänglighet". Bläddra ner tills du ser LED-blixt för varningar. Skjut skjutreglaget till "på". För att LED-blixtfunktionen ska fungera måste du också sätta din telefon i tyst läge genom att stänga av vibrationer i Ljudalternativ i Inställningar och vrid reglaget på sidan av telefonen för att stänga av ringsignalen. Telefonen måste också vila på skärmen så att du enkelt kan se de blinkande varningarna. Om du glömmer tänds skärmen också när den är uppåt. Med dessa inställningar blinkar lysdioden på baksidan av telefonen varje gång du får ett samtal eller ett nytt meddelande tre gånger.

Kompatibla iPhone-modeller

LED-blinkande varningar är tillgängliga på iPhone 4, 4S och 5. Åtkomst till skjutknappen för den här funktionen är densamma på alla iPhones. Om du bestämmer att du inte längre vill att din iPhone-lampa ska blinka, skjut knappen till "av" och återaktivera vibrationer för tyst läge. Dessa förändringar träder i kraft omedelbart. du får inte längre visuella varningar för aviseringar och samtal.

Ytterligare fördelar

Om du gillar att lyssna på musik med hörlurar via din iPhone, använder du den blinkande LED-inställningen att du inte hör en vanlig varning, men du kommer att kunna se LED-blixt. Att använda den här inställningen kan också hjälpa dig att hitta din telefon. Om du till exempel stänger av telefonen kan du ibland höra den, men ändå inte hitta den. Att kunna ringa det och se LED-blixt hjälper dig att hitta den snabbt, speciellt om den är inbäddad i din garderob.