Hur du sparar dina iPhone-kontakter på ditt SIM-kort

Även om iPhones inte stöder hantering av SIM-kortkontakter direkt, finns det iPhone-applikationer som låter dig överföra din kontaktinformation från din kontaktlista till ditt SIM-kort. IPhones har verktyg som gör att du kan importera dina kontakter, men de tillgängliga tredjepartsapplikationerna gör att du kan hantera dina kontakter och exportera dem tillbaka till ditt SIM-kort snabbt och enkelt.

Steg 1

Använd SIManager för att kopiera alla dina iPhone-kontakter till ditt SIM-kort. SIManager låter dig också kopiera SIM-kontakter till iPhone. Den har ett enkelt knapptrycksgränssnitt och visar olika färger för dina kontakter för att ange om de har importerats, raderats eller redigerats. Det fungerar på jailbroken iPhones.

Steg 2

Kopiera dina kontakter och textmeddelanden till ditt SIM-kort med IBE SIM-korthanteraren. Det är tillgängligt genom att lägga till följande källa till Installer.app, Cydia eller andra applikationshanterare:

http://www.ibegroup.com/products/SIMCardManager.pxl

Från och med mars 2011 kostar IBE SIM-kortadministratör $ 19,95 och fungerar på jailbroken iPhones. Den har ett användargränssnitt som är enkelt att använda och kopierar kontakter och texter utan att använda Outlook eller Mac-adressboken.

Installera Dekarts SIM-hanterare på din Windows-dator för att hantera kontakterna på ditt SIM-kort. Exportera dina kontakter från din iPhone till Outlook på din Windows-dator, ta bort SIM-kortet från din iPhone och sätt in det i ett USB-smartkortsinloggning. Anslut smartkortets inloggning till din dator och använd SIM Manager-programvaran för att exportera och synkronisera kontakter mellan Outlook och ditt SIM-kort. Den är tillgänglig mot en avgift och kräver inte att du jailbreakar din iPhone. Du kan ladda ner Dekarts Sim Manager gratis för en testversion (se länken i Resurser).