Hur man ställer in en Panasonic HDTV med Comcast kabelbox

Comcast-kabelboxar för högupplösta tv-abonnenter arbetar med ett högupplöst mediegränssnitt eller HDMI-kabel för att leverera digital bild och ljud till en HDTV-apparat, inklusive alla Panasonic-modeller. HDMI-kabeln bär HD-video- och flerkanalssignaler via en kabel som är ansluten från Comcast-rutan till din Panasonic HDTV. Comcast HD-kabelboxar har skärmmenyer och programmering, så att du kan installera en och titta på program på några minuter.

Steg 1

Stäng av strömmen till Comcast-boxen och Panasonic HDTV.

Steg 2

Anslut koaxialkabeln som levererar Comcast-signalen från väggplattan till "Cable IN" -uttaget på baksidan av kabelboxen. Vrid kopplingen medurs runt uttaget för att hålla kabeln säkert vid Comcast-lådan.

Steg 3

Anslut HDMI-kabeln från matchande utgång på baksidan av Comcast-rutan till en av HDMI-ingångarna på baksidan av Panasonic HDTV.

Steg 4

Slå på strömmen till kabelboxen och HDTV.

Steg 5

Tryck på videoväljknappen på Panasonic-fjärrkontrollen, släpp och tryck igen tills Comcast-menyn visas på HDTV: n.

Steg 6

Tryck på "Meny" -knappen på Comcast-fjärrkontrollen som medföljde din kabelbox.

Tryck på "OK / Select" -knappen i mitten av Comcast-fjärrkontrollen för att ställa in kabelboxen. Följ anvisningarna på skärmen genom att använda navigeringsknapparna upp och ned för att välja alternativ för att ställa in din specifika kabelruta.