Så här aktiverar du Bluetooth i HP TouchSmart

Inte alla HP TouchSmart-bärbara datorer och stationära datorer erbjuder Bluetooth-funktionen för kommunikation med andra Bluetooth-enheter. Kontroll av TouchSmarts manual eller specifikationsblad beskriver enhetens funktioner och verifierar om den erbjuder Bluetooth-anslutning. Även om din TouchSmart innehåller en Bluetooth-adapter kan den vara avstängd som standard. detta gäller särskilt för bärbara datorer där batteribesparing är ett problem. HP Wireless Assistant styr Bluetooth-adapterns aktuella tillstånd, men bärbara datorer kan också använda Windows Mobility Center.

HP Wireless Assistant

Steg 1

Klicka på Windows "Start" -knappen, skriv "wireless" i sökfältet och klicka på "HP Wireless Assistant" från sökresultaten. Alternativt kan du dubbelklicka på ikonen "HP Wireless Assistant" från Windows 7-meddelandefältet.

Steg 2

Klicka på "Egenskaper", markera "Oberoende kontroller för installerade trådlösa enheter" och klicka på "Använd". Genom att göra detta kan du slå på Bluetooth utan att även slå på andra trådlösa enheter, till exempel en trådlös LAN-adapter.

Klicka på "Slå på" i avsnittet Bluetooth för att slå på enheten. Alternativt klickar du på "Slå på" för att aktivera alla trådlösa enheter.

Windows mobilitetscenter

Steg 1

Klicka på Windows "Start" -knappen, skriv "mobilitet" i sökfältet och klicka på "Windows Mobility Center" från sökresultaten. Alternativt kan du trycka på "Windows-X".

Steg 2

Klicka på rullgardinsmenyn "Inställningar" i avsnittet Integrerade trådlösa enheter.

Välj "Alla enheter på" för att aktivera trådlösa enheter, inklusive Bluetooth.