Hur skulle jag avbryta startprocessen på en bärbar Dell Inspiron-dator?

De flesta datorer, inklusive den bärbara Dell Inspiron-datorn, har några "kontrollpunkter" längs startprocessen där startprocessen kan pausas och / eller omdirigeras för konfigurations-, diagnostik- och felsökningsändamål. Om datorn har problem med att starta operativsystemet kan du använda dessa "kontrollpunkter" för att felsöka och lösa startproblem. Avbryt startprocessen för en Dell Inspiron med hjälp av inbyggda "kontrollpunkter" för att lösa problem eller ändra inställningar för startprocessen.

Steg 1

Starta om datorn och tryck och håll ned "F2" -tangenten omedelbart när datorn startar startprocessen. När du har tryckt på "F2" -tangenten visar datorn moderkortets BIOS (Basic Input / Output System) konfigurationssidor.

Steg 2

Starta om datorn och börja knacka på "F8" -tangenten när Dell-skärmen visas och innan Windows-logotypen visas. En meny visas som visar felsäkra startalternativ och återställningsalternativ för Windows.

Starta om datorn och tryck genast på "F12" -tangenten. Datorn visar menyn "Boot Options" där du kan konfigurera mediet som ska användas för att starta datorn.