Samsung Liquidmetal Phone

Samsung har släppt en teaser trailer för sin nya telefon som kommer att behaga Samsung fans, videon antyder att Samsungs nästa generations telefon kommer att vara gjord av Liquidmetal istället för plast. Telefonen kan också bli helt fri från ramen, inkludera trådlös laddning och mycket mer.

En av de videor som släppts av Samsung säger "metaller kommer att flöda", den innehåller fantastiska bilder av Liquidmetal i aktion.

Samsung kommer att avslöja sin nya telefon (förväntas kallas S6) i Barcelona den 1 mars 2015 och kommer också att lista telefonens funktioner.

För investerare och anhängare av Liquidmetal Technologies Inc. kom denna nyhet som en överraskning. En stund spekulerade alla att Apple skulle vara det första företaget som lanserade en Liquidmetal-telefon, men det ser ut som om Samsung kommer att slå Apple i detta innovationsspel.

Här är de två videor som antyder vissa funktioner som finns i Samsung Galaxy S6.

Jag är #TheNextGalaxy. Se vad som inspirerade mig på #Unpacked. https://t.co/r9hNJnrMP5

- SamsungMobile (@SamsungMobile) 20 februari 2015

Nedan är några av de funktioner som kan ses i nästa Samsung-telefon.

Liquidmetal: Liquidmetal är ett innovativt företag som specialiserar sig på amorfa metalllegeringar. Liquidmetal hade ett kontrakt med Apple och det spekulerades länge att Liquidmetal skulle göra sin storslagna debut via iPhone 6.

Liquidmetal rycks fortfarande om att dyka upp i nästa iPhone och andra Apple-produkter. Men kommer Samsung att slå Apple och bli det första företaget som lanserar en Liquidmetal Phone?

Bezel Free: Videon säger att "gränserna kommer att försvinna" vilket kan innebära att Samsung Galaxy S6 kommer att vara fri från ramen.

Böjd skärm: En av de största rykten kring Samsung Galaxy S6 har varit att den kommer att ha en böjd skärm. Detta skulle vara ett riktigt coolt tillägg och får S6 att se helt annorlunda ut än sina föregångare.

Mer ram, hastighet och lagring: S6 ryktas ha mer lagringsutrymme, RAM och även en bättre processor för snabb surfning. Detta kommer att göra S6 snabbare än sina föregångare.

Bättre kameror: Samsung Galaxy S6 rycks också ha bättre kameror än S5 vilket innebär att S6 kommer att ha mer än 16 megapixlar.