Vad kan en iPhone användas till?

Apples iPhone är en smartphone som kan göra många saker, beroende på vad du som användare behöver. IPhone innehåller inte bara applikationer som redan finns på telefonen, men du kan komma åt applikationsbutiken och ladda ner en applikation för nästan vad du än kan tänka dig. Utforska din iPhone för att ta reda på vad som bäst passar dina behov.

Traditionell telefonanvändning

IPhone fungerar som en mobiltelefon så att du kan ringa och ta emot telefonsamtal från andra. Du kan också använda iPhone för att skicka och ta emot textmeddelanden, beroende på din prisplan.

E-poståtkomst

Konfigurera din iPhone så att den skickar och tar emot e-post så att du kan hålla kontakten med din e-post när du är på språng. Förutom att skicka och ta emot e-post kan du också sortera, radera och spara e-postmeddelanden som på en dator.

Musik och video

IPhone levereras med iTunes installerat, så du har tillgång till din nuvarande iTunes-musik och möjligheten att köpa mer musik direkt från telefonen. ITunes Store erbjuder också andra typer av media, till exempel videor, som kan spelas på din telefon.

Kamerafunktioner

Använd iPhone som en digitalkamera eller videokamera för ett enkelt sätt att ta bilder eller video medan du är ute. IPhone fungerar som en digitalkamera och videokamera och lagrar de resulterande bilderna och videorna som du sedan kan dela med andra.

Läsning

Använd iPhone som en elektronisk läsare genom att ladda ner och sedan titta på elektroniska böcker. IBooks-applikationen ger en plats att lagra, ladda ner och visa elektroniska böcker.

Navigering

IPhone är utrustad med ett navigationssystem som kan ge dig kartor och vägbeskrivningar.

Webbsurfande

Surfa på Internet på din telefon så kan du göra allt som du traditionellt skulle göra på en dator. Gör köp, kolla vädret eller visa nya webbplatser på iPhone medan du surfar.