Hur man stoppar Twitter-nyhetsaviseringar

Som du måste ha lagt märke till skickar Twitter dig nyhetsbaserade aviseringar om "Nyheter för dig". Om du inte är intresserad är det enkelt att stoppa Twitter News Notifications på din iPhone eller Android Phone.

Stoppa Twitter-nyhetsmeddelanden

Medan Twitter meddelar dig om likes, retweets och nämner det skickar du också nyhetsbaserade meddelanden "News for You".

Dessa nyhetsbaserade aviseringar är utformade för att hålla dig informerad om de senaste nyheterna som visas på Twitter.

Även om du är i kontakt med de senaste nyhetshändelserna kan vara till hjälp i vissa situationer, kan de flesta nyhetsrelaterade meddelanden vara distraherande och slösa bort din tid.

Om du för närvarande är inriktad på ditt arbete och ditt liv och inte vill bli besvärad med Twitter: s "News For you" -meddelanden hittar du nedanstående steg för att stoppa Twitter News Notifications.

Hur man stoppar Twitter-nyhetsaviseringar

Följ stegen nedan för att stoppa Twitter-nyhetsaviseringar på din iPhone eller Android-telefon.

1. Öppna Twitter-appen på din iPhone eller Android-telefon

2. När du är på Twitter trycker du på din profilbild och sedan på Inställningar och sekretessalternativ.

3. Klicka på Meddelanden på skärmen Inställningar och sekretess.

4. På meddelandeskärmen klickar du på alternativet Push-meddelanden som finns under avsnittet "Inställningar".

5. Bläddra ner till avsnittet "Nyheter från Twitter" på nästa skärm och avmarkera alternativet Nyheter till OFF-position.

6. Du kanske också vill inaktivera Populär i ditt nätverk och Höjdpunkter för att förhindra aviseringar om nyheter som folk pratar om.

Efter detta kommer du inte längre att hitta att Twitter distraherar dig med oönskade nyhetsmeddelanden.