Så här lägger du till en sida på Tumblr om ditt tema inte stöder det

När Tumblr ger dig ett fel när du lägger till en ny sida i din blogg kan du åtgärda problemet genom att helt enkelt skapa din egen sidlänk i ditt temas HTML-kod. Det här problemet är ett resultat av ditt temas bristande stöd för sidlänkar - du kan fortfarande skapa en ny sida från din bloggs anpassningssida, men du måste lägga till länkarna själv.

Klicka på "Anpassa" på Tumblr-instrumentpanelen för att komma åt dina temainställningar.

Klicka på "Lägg till en sida" i rutan Anpassa för att öppna panelen Lägg till en sida. Även om ditt tema kanske inte stöder att lägga till sidlänkar kan du ändå skapa sidan från den här panelen.

Ange en sidrubrik och ange sedan sidinnehållet i den nedre delen av panelen.

Ersätt "url" i slutet av Tumblr URL i panelen med ett ord som beskriver ditt sidinnehåll. Om du till exempel skapar en About-sida ändrar du webbadressen till "yourusername.tumblr.com/about". (Använd ditt eget Tumblr-användarnamn istället för "dittanvändarnamn".) Kopiera den här URL: en för senare, när du skapar sidlänken.

Stäng av omkopplaren bredvid "Visa en länk till den här sidan" för att undvika att få felmeddelandet.

Klicka på knappen "Spara" för att skapa sidan och klicka sedan på bakåtknappen i panelen Lägg till en sida för att återgå till dina temainställningar.

Klicka på raden i rutan Beskrivning på den plats där du vill infoga din sidlänk och ange sedan följande kodrad på en ny rad:

Namn på sidan

Ersätt "PageURL" med sidadressen som du kopierade tidigare och ersätt "Sidtitel" med ordet du vill använda som länk i sidofältet. Om du till exempel skapar en länk till din About-sida bör koden se ut ungefär så här:

Om mig

Klicka på "Spara" och sedan "Avsluta" när du är klar.