Rensa en minnecache för DirecTV-mottagare

DirecTV-satellit-TV-tjänsten tillhandahåller underhållning och sportprogrammering till en publik på 20 miljoner abonnenter från och med november 2013. Dess egna mottagare inkluderar modeller som erbjuder inbyggda DVR-apparater. All utrustning har ett stort utbud av inställningar och alternativ som anpassar skärmguider och inställningar efter dina behov. Mottagarna behåller också listor över de program du programmerar och köper. För att nollställa din mottagares minne, använd återställningsförfarandena inbyggda i programvaran som styr din skärmupplevelse.

Steg 1

Tryck på "Meny" -knappen på din DirecTV-fjärrkontroll. Välj "Parental, Fav's & Setup" och välj alternativet "System Setup".

Steg 2

Tryck på nedåtpilen för att bläddra igenom listan med inställningsalternativ till "Återställ". Tryck på "Välj" -knappen för att växla till återställningsskärmen.

Välj "Återställ standard" för att rensa alla inställningar du har ställt in på enheten, inklusive schemalagda program, föräldrakontroll, guideinställningar och favoriter. Välj "Återställ allt" för att återställa mottagaren till fabriksinställningarna och visa de guidade installationsprocedurerna som du använder med en ny enhet. Tryck på "Dash" -tangenten - som ligger under "7" -tangenten på din fjärrkontroll och används vanligtvis som en separator i flersegmentkanalnummer - för att bekräfta återställningsproceduren.