Hur man synkroniserar musik på min iPod till en iPhone

Att bygga upp ett anständigt musikbibliotek kan ta flera år att ladda ner spår och samla in CD-skivor. När du har samlat alla dina favoritalbum och låtar på ett ställe, vill du komma åt dem på så många sätt som möjligt. Använd Apple iTunes-programvaran på en stationär eller bärbar dator för att överföra och synkronisera musikbibliotek mellan din iPod och iPhone. Anslut varje enhet till datorn med den medföljande kabeln och iTunes synkroniserar automatiskt ditt musikbibliotek med både din iPod och iPhone.

Steg 1

Anslut den ena änden av den medföljande anslutningskabeln till iPod och den andra änden till USB-porten på datorn eller bärbara datorn.

Steg 2

Vänta tills Apple iTunes startar. Den ska upptäcka enheten och öppnas automatiskt. Om inte, dubbelklicka på iTunes-ikonen på datorns skrivbordsskärm.

Steg 3

Välj iPod under "Enheter" i menyn till vänster i iTunes-fönstret.

Steg 4

Klicka på "Musik" på iTunes-huvudmenyn.

Steg 5

Klicka på "Synkronisera musik". Markera alla låtar, enskilda låtar eller spellistor genom att klicka på motsvarande kryssrutor.

Steg 6

Klicka på "Apply". iTunes kommer nu att synkronisera iTunes-musikbiblioteket och iPod-musikbiblioteket. Vänta tills synkroniseringen är klar. Koppla från iPod.

Anslut iPhone till USB-kabeln, välj iPhone under "Enheter" och upprepa samma steg. Musikbiblioteket på iTunes har redan synkroniserats med iPod och det här biblioteket synkroniseras nu med iPhone för att ge dig samma musik på båda enheterna.