Så här ändrar du återkopplingen som du lämnade till en säljare på eBay

Oavsett om du är en vanlig eBay-användare eller bara en tillfällig besökare är du förmodligen bekant med företagets återkopplingssystem. Köpare och säljare uppmanas att lämna feedback för varandra om varje transaktion och få betyg baserat på ackumuleringen av all deras feedback. Du kan ge någon negativ, neutral eller positiv betyg. Ibland kanske du vill ändra den feedback du lämnar. Du kan inte ta bort eller ändra en positiv feedback, men du kan lägga till "uppföljningskommentarer" till den. Du kan också uppgradera en negativ eller neutral feedback på säljarens begäran.

Lägga till uppföljningskommentarer till din ursprungliga feedback

Steg 1

Logga in på ditt eBay-konto och besök antingen eBays Feedbackforum eller din Feedback-profil. Du hittar länken till din Feedback-profil genom att klicka på "Lämna feedback" under "Genvägar" på din "My eBay" -sida.

Steg 2

Klicka på länken "Följ upp till återkoppling." Du hittar det i kolumnen till höger på Feedbackforumsidan eller längst ner om Feedbackprofilsidan till vänster.

Steg 3

Hitta transaktionen som du vill följa upp din feedback på sidan som visas. Det bör finnas en lista över alla transaktioner du har gjort. När du har hittat transaktionen klickar du på "Uppföljning" under kolumnen "Åtgärd".

Skriv din kommentar i rutan som anges och klicka på "Lämna uppföljningskommentar."

Ändra en neutral eller negativ feedback

Steg 1

Kontakta säljaren och be honom att skicka en begäran om revision om han inte redan har gjort det. För att skicka ett meddelande till någon eBay-medlem, gå till fliken "Meddelanden" när du har loggat in på "My eBay" -sidan. Klicka på "Sök och kontakta medlem" i kolumnen till vänster på sidan. Följ anvisningarna för att hitta säljaren och skicka ett meddelande till honom.

Steg 2

Klicka på "Acceptera begäran" när du får ett e-postmeddelande från säljaren som begär en revision.

Steg 3

Ändra betyg på eBay Feedback-sidan som visas genom att klicka på lämplig knapp. Observera att du inte kan ändra ett neutralt betyg till ett negativt betyg. Omarbeta även eventuella kommentarer i textrutan.

Steg 4

Ge transaktionen lämpligt antal stjärnor, med fem som representerar den mest positiva upplevelsen och noll representerar den mest negativa upplevelsen.

Klicka på "Revidera feedback", granska dina ändringar och redigera vid behov. Klicka sedan på "Bekräfta" för att göra ditt slutliga inlämnande.