Hur man tar bort tidigare besökta webbplatser på en iPad

Safari är standardwebbläsaren som installeras på iPad-surfplattor. Som standard håller Safari en logg över alla webbplatser du besöker. Även om detta kan visa sig användbart, särskilt när du vill besöka samma webbplatser igen, kanske du vill ta bort tidigare besökta webbplatser av sekretessskäl. Om du rensar webbhistoriken på din iPad - antingen inifrån Safari-appen eller från appen iPad-inställningar - raderas registreringen av tidigare besökta webbplatser snabbt och enkelt.

Steg 1

Tryck på "Safari" på din iPads startskärm för att starta webbläsaren och tryck sedan på bokikonen för att öppna bokmärkesskärmen.

Steg 2

Tryck på "Historik" om du vill visa tidigare besökta webbplatser organiserade efter datum de visades. Tryck på "Rensa historik" för att öppna en bekräftelseskärm och tryck på "Rensa historik" för att bekräfta ditt val. Tryck utanför skärmen Bokmärken för att stänga den.

Steg 3

Tryck på hemknappen och peka på "Inställningar" för att rensa webbhistoriken med iPad-appen Inställningar. Tryck på "Safari" i inställningspanelen för att ladda Safari-inställningarna.

Tryck på "Rensa historik" och tryck sedan på "Rensa historik" igen för att radera posten för tidigare besökta webbplatser. Tryck på hemknappen för att återgå till huvudskärmen.