Hur man identifierar renoverade produkter

Renoverade datorprodukter är vanligtvis stationära datorer eller bärbara datorer som har återlämnats till tillverkaren på grund av problem eller kundens dataprodukt var missnöjd med det. Ingen renoverad produkt kan säljas som ny och lådan kommer i de flesta fall att vara annorlunda för att indikera att den inte är ny. Det finns andra specifika indikatorer att leta efter för att bekräfta att du har en renoverad produkt.

Leta efter en röd eller grön bokstäver av "Renoverad" på en vit bakgrund på förpackningslådan. Detta är den första indikatorn för att du har en renoverad produkt.

Leta efter en icke-beskrivande ruta, till exempel en som saknar ett företagsnamn. Detta kommer att vara den andra indikatorn på att produkten är renoverad. De flesta renoverade produkter kommer från ett annat lager / byggnad.

Titta om du har ett förpackningsmanifest för din enhet. Vanligtvis kommer det att stå att du har beställt en dator / bärbar dator istället för manifestet som visar alla komponenter som finns i din dator, som nya datorer kommer att lista. Detta blir din tredje indikator.

Se om du har några klistermärken för renoverade på din dator / laptop. Detta blir din fjärde indikator.

Kontrollera att du har dessa villkor och att du med säkerhet vet att du har en renoverad produkt.

Objekt du behöver

  • Förpackningsmanifest

  • Förpackningslåda

  • Köpt dator