Hur man installerar ett teckensnitt för Microsoft Publisher

Microsoft Publisher, Microsoft Office Suite Professional 2010-programvara för att skapa snabba publikationer som visitkort, gratulationskort, program och tidskrifter, kommer med den inbyggda teckensamlingen som finns i andra Microsoft-program som Excel och Word. Att publicera tycoons är inte begränsat till att bara använda dessa teckensnitt (samlingar av intrikat utformade bokstäver och siffror). Istället kan de installera nya teckensnitt som kan liva upp dokument, till exempel bloddroppande bokstäver eller bokstäver inramade i enskilda godisbelagda chokladbollar, allt med bara ett par snabba klick.

Steg 1

Ladda ner det nya teckensnittet och spara det på datorns skrivbord. Alternativt kan du infoga en teckensnitts-CD och navigera till teckensnittslistan och sedan dra teckensnittet från CD: n till skrivbordet.

Steg 2

Stäng utgivaren om den är öppen. Klicka på "Start" -knappen eller den runda Windows-ikonen längst ned till vänster på skärmen.

Steg 3

Klicka på "Kontrollpanelen" i fly-out-listan. Skriv "Typsnitt" i textrutan längst upp till höger i fönstret.

Steg 4

Klicka på "Visa installerade teckensnitt." Beroende på antalet teckensnitt som redan är installerade på datorn kan det ta några ögonblick.

Steg 5

Minimera (klicka på streck- / bindestreckikonen längst upp till höger i fönstret) andra fönster eller program så att du bara kan se skrivbordet och teckensnittslistan på kontrollpanelen.

Steg 6

Klicka en gång på det nya teckensnittet på skrivbordet. Dra den och släpp den till höger i fönstret teckensnitt. Släpp den var som helst; datorn alfabetiserar den automatiskt på plats. Teckensnittspaketstorleken kan ta upp en liten förloppsfält när den installeras.

Steg 7

Stäng fönstret "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på Publisher-ikonen för att öppna programmet.

Steg 8

Dubbelklicka på någon av utgivarmallarna som nyhetsbrev, broschyr eller tomt.

Steg 9

Klicka på knappen "Rita textruta" mitt på menyfliksområdet / verktygsfältet högst upp på sidan. Rita en textruta på sidan. Det spelar ingen roll vilken storlek, det här är bara för att kontrollera om teckensnittet har installerats.

Dra ner teckensnittsmenyn under avsnittet "Teckensnitt" i menyfliksområdet / verktygsfältet. Leta efter det nya installerade teckensnittet i alfabetisk ordning i listan.