Hur man ser arkiverade meddelanden på Facebook

När du lagrar en chattkonversation eller ett privat meddelande på Facebook med hjälp av arkiveringsfunktionen tar webbplatsen bort den från meddelandes inkorg och andra avsnitt och överför den till en separat arkiverad sektion. Att hitta och komma åt det här avsnittet kan vara lite knepigt eftersom Facebook inte visar sektionslänkens titel bredvid länken "Inkorgen" eller "Annat". Skärmdesignen för meddelanden är inte tillräckligt bred för att visa alla titlar. Istället för att se arkiverade meddelanden måste du komma åt en rullgardinslista som ger ytterligare alternativ.

Steg 1

Gå till din Facebook-startskärm och klicka på "Meddelanden" i avsnittet Favoriter för att öppna skärmen Meddelanden. Facebook visar automatiskt din chattkonversationshistorik och privata meddelanden i ett listformat efter datum under sökfältet.

Steg 2

Klicka på "Mer" ovanför högra sidan av sökfältet och välj "Arkiverad" i rullgardinsmenyn. Facebook växlar listan över icke-arkiverade meddelanden till en lista över arkiverade meddelanden.

Välj ett arkiverat meddelande i listan för att öppna och läsa det mitt på skärmen Meddelanden.