Hur man skickar en kabelsignal till den andra TV: n i mitt hem

Även om många hem har kabeluttag installerade i flera rum i huset kan det vara ett kostsamt och tidskrävande projekt att installera ett kabeluttag i ett nytt rum. Medan vissa kabel- och satellit-TV-leverantörer erbjuder trådlösa mottagare för kunder som vill utöka kabeltjänsten till rum utan kabeluttag, kan användningen av en trådlös kabel-TV-förlängare vidarebefordra en kabelsignal till ett rum som annars inte är utrustat för kabel-TV.

Steg 1

Skruva in ena änden av koaxialkabeln i ett aktivt kabeluttag och skruva in den motsatta änden av kabeln i kabelanslutningen på kabeldelaren.

Steg 2

Fäst en koaxialkabel till varje kabelutgång på kabeldelaren. Skruva in en koaxialkabel i kabeln i anslutning till den första TV: n eller kabelboxen och skruva sedan in den andra koaxialkabeln i kabelanslutningen på sändarkomponenten i den trådlösa kabel-TV-förlängaren.

Steg 3

Skruva in en koaxialkabel i kabelutgången på den trådlösa kabel-TV-förlängningsmottagaren och fäst den motsatta änden av koaxialkabeln till kabel-ingången på fjärr-TV eller kabelbox.

Anslut den trådlösa kabel-TV-sändaren och mottagaren till en strömkälla för att se kabel-TV i det andra rummet.