Hur man taggar en grupp på Facebook

Facebooks märkningsfunktion är en uppmärksamhet som hjälper användare att meddela andra genom att helt enkelt bifoga ämnets namn till ett inlägg. Du kan också identifiera personer och platser i foton och videor med hjälp av Facebooks taggningsfunktion. Märkning är inte begränsat till människor. Märkning fungerar på samma sätt för såväl grupper som för individer, och det kan vara ett kraftfullt organisationsverktyg i gruppen chefer och samordnare.

Inlägg

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto och navigera sedan till det objekt du vill uppdatera med en tagg. Klicka på hyperlänken "Kommentera" under en status- eller bildinlägg för att tagga en Facebook-användare i inläggets kommentarer. För att märka en grupp till din status, klicka inuti din statusruta högst upp i ditt nyhetsflöde.

Steg 2

Skriv ett "@" i kommentaren eller statusrutan, följt av gruppens namn utan mellanslag före den. Skriv till exempel "@soccerclub" för att tagga en grupp med namnet "Soccer Club" i ditt inlägg. Facebook kommer att försöka förutsäga den grupp som du söker efter. Klicka på gruppens namn när det visas under kommentaren eller statusrutan.

Klicka på "Lägg upp" -knappen för att skicka din statusuppdatering med önskad grupp märkt i den. För kommentarer, tryck på "Enter" på tangentbordet för att lägga upp din kommentar och dess tagg.

Foton och videor

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto och navigera sedan till det foto eller den video som du vill tagga till som du vill tagga en grupp till.

Steg 2

Flytta muspekaren över bilden eller fotot och klicka sedan på alternativet "Tagg video / foto" när det visas längst ner i fönstret. Klicka på det område du vill tagga om du taggar en video.

Steg 3

Klicka inuti taggfältet som visas i det övre högra hörnet av kommentaravsnittet för videon. Om du taggar ett foto klickar du inuti taggfältet som visas under det taggade området.

Skriv gruppens namn i taggfältet och klicka sedan på gruppens namn när det fylls under fältet för att märka gruppen till ett foto. Om du taggar en video, skriv ett "@" inuti taggfältet framför gruppens namn - utelämna ett mellanslag mellan namnet och @. Klicka på gruppens namn när det visas under videofältets fält.