Hur man ändrar ett nummer på Verizon trådlösa telefoner

Varje gång du vill ändra ditt telefonnummer på din Verizon Wireless-mobiltelefon kan du göra det online eller personligen på någon Verizon Wireless-butik, ingen applikation krävs. Du behöver inte ha en anledning för att ändra ditt nummer; du kan ändra det för att undvika oönskade samtal från någon du inte längre vill ha i ditt liv eller bara för att du vill ändra det. Ditt nya nummer är aktivt omedelbart efter att du har bekräftat din ändring.

Steg 1

Logga in på ditt Verizon Wireless-konto online. Skriv ditt användarnamn och lösenord i rutorna som visas i rullgardinsmenyn när du klickar på "Mitt konto" på Verizon Wireless-hemsidan.

Steg 2

Bläddra ner till avsnittet "Profil" på din kontoöversiktssida och klicka på "Ändra telefonnummer." Från alla telefonlinjer som finns tillgängliga på ditt Verizon Wireless-konto - om något - klicka på numret du vill ändra och klicka på "Nästa".

Steg 3

Klicka på rullgardinsmenyn för att visa en lista med riktnummer och prefix för din telefon. Klicka på den du vill ha och klicka på "Nästa". De sista fyra siffrorna i ditt nya telefonnummer väljs slumpmässigt efter att du klickat på "Nästa".

Bekräfta ändringen av ditt Verizon Wireless-telefonnummer och skicka din begäran. Ditt gamla nummer är nu inaktivt och kan inte hämtas åt dig.