Hur man berättar vilken Xbox-version du har

Microsofts XBox-spelsystem har ett brett spektrum av popularitet på grund av antalet spel det kan spela, tillsammans med att det fungerar som ett underhållningscenter som låter dig visa DVD-filmer och filmer som laddats ner från Internet. Att ändra Xbox-konfigurationen med ett modifieringschip (även känt som ett "mod-chip") har blivit en populär hobby för dem som vill experimentera med Xbox-konsolen. Hitta versionsnumret på din Xbox-konsol när du vill göra hårdvaruändringar.

Steg 1

Vänd mot baksidan av Xbox och leta reda på serienumret. Notera det långa numret bredvid "Serienr." text på taggen. Anteckna numret bredvid texten "MFG. Date" på taggen.

Steg 2

Identifiera de sista två siffrorna i slutet av "Serienummer." text som anges ovan. Om siffrorna är "03" eller "02" och numret bredvid "MFG Date" -texten är före november 2002 (2002-10-31 eller tidigare), är Xbox en version 1.0-modell.

Steg 3

Identifiera de sista två siffrorna i slutet av "Serienummer." märka; om siffrorna är "02" och numret bredvid "MFG Date" -texten är senare än november 2002 (2002-10-31 eller senare), är Xbox en version 1.1.

Identifiera de sista två siffrorna i slutet av "Serienummer." text; om siffrorna är "05" eller "06", notera det fjärde och femte numret från slutet av "serienr." se "Tabell 3.3 Kontroll av serienummer" i dokumentet "Pearson Technology Group: Identifying Your Xbox Revision". Om numret finns i tabellen listas Xbox-versionsnumret under kolumnen "Revision" i samma rad som numret. Om numret inte finns i tabellen hänvisar du till det nummer som är närmast i värde till numret som anges i "Serienr." och "Revision" -numret i samma rad som är Xbox-versionens nummer.