Hur man använder en Philips Magnavox Universal Learning Remote

Skapat för att ta itu med underhållningssystem med några komponenter, universella fjärrkontroller försöker helt enkelt fungera genom att ersätta flera styrenheter med en. Philips Magnavox universella fjärrkontroller använder en koddatabas som refererar till märken och modeller av videobandspelare, DVD-spelare, TV-apparater och andra enheter från olika tillverkare. Om koden inte finns, lär enheten enheten genom att rikta originalfjärrkontrollen mot universalenheten. Universella fjärrkontroller kanske inte replikerar varje funktion för alla dina enheter, men det borde göra tillräckligt för att minska soffbordets röran och fjärr jonglering.

Översikt

Philips Magnavox universella fjärrkontroller som SRU5107 / 27 är bakgrundsbelysta affärer, vilket underlättar kontroll i svagt ljus utan att behöva tända en lampa. Dessa fjärrkontroller erbjuder en standardlayout för vanliga fjärrkontrollfunktioner från vilken enhet som helst, inklusive meny, guide, kanal, volym och andra. Dessutom har dessa enheter dedikerade digitala videoinspelningsfunktioner, som tar upp den ökande användningen av dessa enheter från TV-leverantörer. Knappar är utformade på ett bekant sätt, liknar det för valfritt antal förpackade fjärrkontroller från nästan alla tillverkare. Hårda knappar på den här fjärrkontrollen och andra liknande gör att du kan känna dig i ett mörkt rum utan att behöva belysa utrymmet med en stor LCD-skärm.

Allmän användning

Knappar på Philips Magnavox-fjärrkontroller styr viktiga funktioner på dina primära enheter, till exempel din DVD och TV. Universella fjärrkontroller visar att de är värdefulla när du kan slå på alla dina enheter, starta en film och kontrollera volymen utan att behöva titta på enheten. En funktion som kallas "punch-through" möjliggör kontroll över universella applikationer som volymjustering på din TV eller mottagare utan att du behöver byta kontroll från din DVR- eller DVD-spelare.

Vad betyder "lärande"?

Nästan alla universella fjärrkontroller är utrustade med en bank med förprogrammerade koder som spänner över flera tillverkare och enheter. Lärande fjärrkontroller som Philips Magnavox SRU5107 / 27 ger ytterligare ett bekvämt lager. Genom att rikta din ursprungliga fjärrkontroll mot Philips-enheten och trycka på en viss knappsekvens överförs koden för "volym upp", till exempel på originalfjärrkontrollen, till motsvarande knapp på Philips-enheten. Även om du bara kan lära dig TV-koder i "TV" och digital videoinspelarkoder till exempel i "DVR" -bankerna, förhindrar denna funktion att den universella fjärrkontrollen endast begränsas av de koder som är programmerade från fabriken. Inlärningsfunktionen är nyckelfunktionen som skiljer billiga universella fjärrkontroller från äkta inlärningsenheter.

Lärningsprocess

Leta reda på knappen "INSTÄLLNING" på Philips Magnavox-fjärrkontrollen. Håll den här knappen intryckt tills den röda lampan lyser. Tryck på knappen som motsvarar enheten, t.ex. "TV" för TV-kommandon eller "DVD" för dessa koder. Tryck på "LEARN" -knappen på universalfjärrkontrollen. Tryck på kommandot du vill lära in inlärningsfjärrkontrollen. Detta kan vara "Power", "Eject", "Menu" eller vilken kod du behöver för att överföra till Philips Magnavox-enheten. Lägg båda fjärrkontrollerna med sidan uppåt på en plan yta ungefär en tum från varandra, med emitterna på varje fjärrkontroll vända mot varandra. Tryck på lämplig knapp på originalfjärrkontrollen. Den röda lampan på universalfjärrkontrollen blinkar en gång och förblir fast. Upprepa processen för varje kommando och enhet som du vill lära ut Philips fjärrkontroll.