Kan jag skicka bilder från Facebook till Wal-Mart för att skrivas ut?

Om du är som de flesta Facebook-medlemmar har du förmodligen en samling foton som laddas upp till din profil. Även om människor kanske gillar och delar dem online, är det trevligt att ha utskrifter att lagra i album för personlig delning och att komma ihåg de närmaste åren. Du kan importera Facebook-foton direkt till Wal-Marts online fotocenter för utskrift och skapande av fotoprojekt. Wal-Mart erbjuder flera olika utskrifts-, prissättnings- och leveransalternativ.

Ladda upp Facebook-foton

Att dela Facebook-foton innebär en enkel uppladdningsprocess och en dator eller en mobil enhet. Med alternativet Lägg till foto / video överst på vilken Facebook-sida som helst kan du välja befintliga foton eller ta nya från din dators webbkamera eller mobiltelefonkamera. Du kan ladda upp en enstaka bild eller flera foton för att skapa ett album. Välj önskad sekretessinställning med hjälp av verktyget för publikväljare vid uppladdning och klicka på "Lägg upp". Dina foton är redo att importeras till Wal-Marts webbplats.

Importerar från Facebook

Gå till Wal-Marts huvudsida (länk i resurser) och logga in på ditt Wal-Mart-konto eller skapa ett nytt. Välj fliken "Handla produkter", klicka på "Beställ utskrifter" och välj alternativet "Facebook" från panelen till vänster. Välj länken "Logga in" och klicka på knappen "Logga in med Facebook" i den resulterande dialogrutan för att logga in på ditt Facebook-konto. När rutan stängs visar den befintliga Wal-Mart-webbsidan en lista över dina Facebook-fotoalbum i alfabetisk ordning. Välj ett album, välj de foton du vill skriva ut, godkänn villkoren "Ladda ner godkännande" och lägg till foton i din kundvagn. När dina foton har importerats från Facebook följer du Wal-Marts webbplatsanvisningar för att slutföra utskriften eller skapa fotoprojekt.

Utskrifter och projekt

Du kan skriva ut dina Facebook-foton eller använda dem för att skapa fotoprojekt, till exempel filtar, muggar, kalendrar och andra föremål. Från ditt Wal-Mart online-konto klickar du på fliken "Mina projekt" högst upp på sidan och väljer vilken typ av projekt du vill skapa. Välj de foton du vill använda för att anpassa ditt projekt och följ anvisningarna för att redigera efter behov och kolla in.

leverans metod

Wal-Mart erbjuder två alternativ för fotoleverans. Hämta dina bilder i en lokal Wal-Mart-butik eller välj hemleverans. Hämtningar i butiken är klara på ungefär en timme, men kan kosta mer än hemleveransbeställningar. Väntetiderna kan vara längre för alltför stora beställningar eller de som fylls i butiker med ovanligt stor volym. Kostnader för hemleverans varierar beroende på leveranstider, som sträcker sig från tre till fem arbetsdagar till snabb och frakt över natten.