Hur man ändrar iPhone 7 Home-knapp Klicka på intensitet och hastighet

iPhone 7 kommer med en redesignad tryckkänslig hemknapp som känns mycket annorlunda jämfört med den klickbara hemknappen i tidigare versioner av iPhone. Du kan emellertid enkelt ändra klickintensitet och hastighet för iPhone 7 Home-knappen för att få det att känna mer som att klicka på din gamla iPhone Home-knapp.

Ändra iPhone 7 Home-knapp Klicka på Intensitet och hastighet

En av de största förändringarna i iPhone 7 och iPhone 7 Plus-telefoner är den nya tryckkänsliga hemknappen, som har ersatt den gamla gamla klickbara hemknappen.

Till skillnad från den gamla hemknappen är den nya hemknappen på iPhone 7 faktiskt en icke-klickbar knapp. Men den försöker ge användaren en känsla som liknar att klicka på en knapp genom att skicka en vibration, varje gång som man trycker på hemknappen av användaren.

Okänd för många användare. Den nya hemknappen har inställningar för låga, medelhöga och höga klickintensiteter och det är också möjligt att ändra hastigheten på den nya hemknappen.

Du kan använda följande steg för att ändra klickintensiteten för iPhone 7-hemknappen och också ändra hastighet på hemknappen för att se om du kan få den nya iPhone-hemknappen att känna sig mer eller mindre lik den att klicka på den gamla iPhone-hemknappen.

Ändra iPhone 7 Start-knapp Klicka Intensitet

1. Öppna inställningar på din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus och tryck på Allmänt.

2. På skärmen Allmänt, tryck på Hem-knappen.

3. På nästa skärm klickar du på 1 och trycker på Hem-knappen för att se hur intensiteten för Low Home-knappen känns (se bild nedan).

4. Därefter kan du trycka på 2 eller 3 och sedan trycka på Hem-knappen för att se hur dessa två inställningar känns.

5. När du är nöjd med ditt val av klickintensitet (1, 2 eller 3), klicka på Klar från övre högra hörnet på skärmen (se bild i steg # 3 ovan)

Ändra iPhone 7-knappens hastighet

Nu kan du följa stegen nedan för att ändra hastigheten på iPhone 7 Home-knappen till en nivå som passar dig bättre.

1. Klicka på Inställningar på startsidan på din iPhone.

2. Klicka på Allmänt på skärmen Inställningar.

3. Klicka på Tillgänglighet på nästa skärm.

4. På tillgänglighetsskärmen klickar du på Hem-knappen (se bild nedan).

5. På nästa skärm ser du tre alternativ för klickhastighet (standard, långsam eller långsam). Klicka helt enkelt på alternativet som du vill prova.