Hur man kopierar filer från Windows Media Player till en iPod Nano

IPod Nano är en kompakt mediaspelare som gör att du kan lyssna på musik, titta på videor och visa bilder. Standardprogrammet som används för att överföra filer från en dator till en Nano är iTunes, men storleken på programmet och bristen på anpassning av spellistan kan vara störande. Om du inte vill lägga iTunes på din dator överför du filer till din iPod Nano med Windows Media Player-biblioteket. Windows upptäcker automatiskt Nano när du ansluter den och du kan synkronisera en del eller hela ditt mediebibliotek till den.

Steg 1

Anslut iPod Nano till din dator med Nanos USB-kabel.

Steg 2

Klicka på "Start" -menyn, välj "Alla program" och välj "Windows Media Player".

Steg 3

Klicka på knappen "Synkronisera" på menyn. Windows Media Player visar iPod Nano i det övre högra hörnet som enheten att överföra musik till.

Steg 4

Klicka och dra filer från ditt musikbibliotek mitt på skärmen till området "Synkroniseringslista" till höger där det står "Dra objekt hit." Dra låtar individuellt eller efter hela album eller artister. Välj specifika låtar från en albumlista genom att hålla ner "CTRL" -tangenten medan du väljer låtar och sedan dra ett av de markerade objekten till synkroniseringslistan.

Klicka på knappen "Starta synkronisering" under synkroniseringslistan för att börja synkronisera. När synkroniseringsprocessen är klar kopplar du från iPod Nano från din dator.