Hur länge tills jag kan göra en annan annons på Craigslist?

Craigslist.org är en av de mest trafikerade webbplatserna i världen och får över 50 miljarder sidvisningar varje månad. Eftersom webbplatsen är en så populär plats att lägga upp listor för bostäder, jobb, föremål till försäljning och annan övrigt, är den poliserad av en strikt uppsättning regler som är utformade för att göra upplevelsen att surfa och publicera säkrare och roligare för alla användare. Om du precis har lagt upp en annons på Craigslist och vill publicera en annan bör du göra dig medveten om webbplatsens riktlinjer för inlägg.

Inläggsbegränsningar

Craigslist har strikta regler om hur ofta du kan skicka samma inlägg. Du kan lägga upp din annons i en stad, i en kategori, en gång var 48: e timme. Om du försöker skicka en liknande annons inom den tidsperioden, antingen till samma marknad eller till en annan av Craigslists stadswebbplatser, kommer inlägget att blockeras tills lämplig tid har gått ut. Det är sant att människor ofta postar på flera marknader genom att ändra ordalydelsen i sina inlägg, men Craigslist och dess community kommer att flagga dessa listor för borttagning när de märks.

Förnya gratisannonser

Efter att 48-timmars nedkylningsperiod har löpt ut kan du förnya din inlägg. Logga in på ditt Craigslist-konto för gratisannonser och klicka på "Repost" -länken på hemsidan. Därifrån kommer du att kunna bläddra i en lista över alla dina listor. Klicka på knappen "Förnya" för att flytta ditt inlägg tillbaka till toppen av listorna i den kategorin. Du är fri att göra detta var 48: e timme, men förlängning förlänger inte ett inläggs livslängd utöver de vanliga 30 dagarna.

Förnya betalda annonser

Förnyelseprocessen för betalda annonser är nästan identisk med den för gratisannonser, med ett par extra steg nära slutet. Du kommer fortfarande att komma åt dina inlägg via länken "Repost" på startsidan och klicka på "Förnya" inlägget bredvid annonsen du vill uppdatera, men förnyade betalda inlägg ser deras liv förlängas med ytterligare 30 dagar. Du måste också ange din betalningsinformation igen och betala för den nya listan.

Förnya mot omplacering

Att förnya ett inlägg flyttar det till toppen av sin kategori och är ett alternativ för alla aktiva inlägg. Efter att ett inlägg har passerat tröskelvärdet på 30 dagar och gått ut måste det istället läggas om. Slå upp inlägget i avsnittet “Repost” i ditt Craigslist-konto och klicka på knappen “Repost” bredvid det utgångna inlägget. Detta skapar en ny, redigerbar kopia av originalinlägget och flyttar det till toppen av din inläggslista. När den har kopierats om kommer den kopierade annonsen att ha en livslängd på 30 dagar.