Hur du byter ut ord med emojis i meddelanden på iPhone

Apples iOS 10-uppdatering kommer med en funktion som heter "Tryck för att ersätta", detta gör att du kan ersätta de verkliga orden i ditt meddelande med Emojis. Låt oss ta en titt på hur du ersätter ord i meddelanden med Emojis på din iPhone eller iPad.

Byt ut ord med emojis i meddelanden på iPhone

Emojis får en ökande popularitet bland smarttelefonanvändare, särskilt hos de yngre användare.

Före iOS 10-uppdateringen var emellertid att lägga till emojis i meddelandet eller till och med efter att meddelandet var en uppgift i sig själv. Du var tvungen att öppna ett separat Emoji-tangentbord och bläddra igenom en oändlig lista över Emojis för att hitta det som är lämpligt för att förmedla den avsedda betydelsen av ditt meddelande.

Nu, efter iOS 10-uppdateringen, är allt som krävs en enda kran för att ersätta de verkliga orden i ditt meddelande med lämpliga Emojis.

Klicka för att ersätta ord med emojis på iPhone

Följ stegen nedan för att ersätta ord med Emojis i ditt meddelande på iPhone eller iPad med hjälp av knappen Tap to Replace som introducerades i iOS 10.

1. Öppna appen Meddelanden på din iPhone

2. Klicka sedan på kontakten du vill skicka meddelandet till.

3. På nästa skärm skriver du ditt meddelande och knackar sedan på Emoji-ikonen på tangentbordet (se bild nedan)

4. Vänta tills orden i ditt meddelande blir orange (se bild nedan).

5. Klicka sedan på orangefärgade orden en för en för att ersätta dem med Emojis.

Obs: Om det finns mer än en Emoji som kan ersätta ett ord i ditt meddelande, ser du dem alla i fältet Snabbsvar.

6. När du är klar med att ersätta orange ord med Emojis klickar du på pil upp-knappen för att skicka ditt Emojified! Meddelande.

Om du ändrar dig kan du byta ut Emoji med det ursprungliga ordet genom att helt enkelt trycka på Emoji som du vill ersätta med det ursprungliga ordet.

Om den här funktionen på iPhone blir populär, kan det signalera början på en generation som kommer att skriva Emojis mer än det engelska språket - precis som de hieroglyfer som används av egypterna mellan 3 200 och 3 400 f.Kr.