Hur man ändrar primärlinjen på en Verizon Wireless

Om du lägger till ytterligare rader till din nuvarande Verizon Wireless-individ eller familjeplan kan systemet av misstag utse den ny tillagda raden som den primära raden. Även om en sådan händelse är sällsynt, kan det hända att du inte får Verizon-aviseringar om online-faktureringsbetalningar om du har en blandning i din primära linje. Lyckligtvis gör Verizon det enkelt att ändra den primära linjen tillbaka till sin ursprungliga mobiltelefonlinje genom att ringa och prata med en representant eller besöka din lokala Verizon trådlösa butik.

Steg 1

Ring Verizons trådlösa kundtjänst på 1-800-256-4646 eller ange * 611 på din telefon och tryck på "Ring" -knappen.

Steg 2

Tala med kundtjänstrepresentanten och ange det aktuella huvudkontoinnehavarens namn, kontonummer, telefonnumret till den primära linjen och de sista fyra siffrorna i kontoinnehavarens personnummer. När identiteten har verifierats kan du ändra den primära linjen till en annan under samma Verizon trådlösa plan.

Hitta din närmaste Verizon trådlösa butik (se resurser) och prata ansikte mot ansikte med en Verizon-representant om att ändra primärlinjen. Linjens primära kontoinnehavare måste vara närvarande för att ändra den primära raden. Förutom närvaron av den primära kontoinnehavaren måste du veta ditt kontonummer och de sista fyra siffrorna i personnummer.