Hur man laddar ner iPod Podcasts i MP3-format

Många publicerar en serie ljudprogram, så kallade podcasts, via iTunes. I stället för att streama dessa program över Internet laddar användarna ner dem till en dator eller mobil enhet som en iPod. Poddsändningar om nästan alla ämnen är tillgängliga. Du kan ladda ner ditt favoritradioprogram, din kyrkas veckopredningar eller en serie college-föreläsningar. Poddsändningar finns som antingen ljud- eller videofiler. Ljudpoddsändningar är i MP3-format. Videopodcaster är dock i MP4-format och kan läggas på din iPod.

Steg 1

Öppna iTunes. Klicka på "iTunes Store" i menyn till vänster i iTunes-fönstret.

Steg 2

Klicka på "Podcasts" i verktygsfältet. Sök runt för att hitta en podcast som du vill ladda ner. Du kan söka efter kategori, nya utgåvor, topp avsnitt och mer. När du väl har hittat en podcast som du vill ladda ner klickar du på dess bildikon för att gå till dess iTunes-sida.

Steg 3

Klicka på knappen "Prenumerera gratis". iTunes uppmanar dig att bekräfta att du vill prenumerera på podcasten. Klicka på "Prenumerera". Det senaste avsnittet av podcasten laddas ner till din dator. Om du väljer en ljudpodcast är den redan i MP3-format. Om du väljer en videopodcast måste du göra lite mer för att få den i MP3-format.

Steg 4

Öppna Windows Explorer och navigera till iTunes-katalogen på din dator. Som standard är det "C: / Användare / ditt användarnamn / Min musik / iTunes." Du kan dock ha valt en annan katalog när du ursprungligen installerade iTunes på din dator.

Steg 5

Bläddra igenom iTunes-katalogen för att hitta mappen "Podcasts". Dubbelklicka på den. Du ser en mapp för varje podcast som du prenumererar på. Dubbelklicka på podcasten som har videon du vill konvertera till MP3. Kom ihåg den här platsen.

Steg 6

Öppna ditt MP4 till MP3-omvandlingsprogram. Om du inte har en finns det flera du kan prova, som Xilisoft iPod Video Converter, Free Video to MP3 Converter eller Hamster Free Video Converter (se länkar i Resurser). Oavsett vilket program du använder, följ instruktionerna för att öppna videopodcastfilen och konvertera den till MP3. När konverteringen är klar öppnar du iTunes igen om du stängde det tidigare.

Klicka på "Arkiv" -menyn och klicka sedan på "Lägg till fil i biblioteket." Navigera till platsen för den nya MP3-filen, klicka på filen och klicka sedan på "Öppna" -knappen. Detta lägger till MP3 till iTunes så att den kan laddas ner till din iPod.