Hur man förbättrar Netflix iPad-buffring

På en iPad kan Netflix-appen streama en värld av filmer och TV-program. Men frekventa buffert-, stopp- och laddningsproblem under streaming kan störa din tittarupplevelse. Det finns flera orsaker till problem med laddning och streaming, så att veta vad du ska göra när du upplever dem kan du förbättra buffringen för optimala videodisplayer.

Mobilanslutning

IPads stöder snabba mobilnätverk. Om du prenumererar på en datatjänst beror Netflix-prestandan på tjänstens styrka i ett visst område. Vissa områden, särskilt avlägsna områden, är mer benägna att uppleva signalproblem än storstadsområden. Svagare signaler är vanliga orsaker till problem med buffring av Netflix. Ju färre dataförbindningsfält, desto vanligare är buffringsproblemen. Även med iPad Retina-skärmen som har ett inbyggt stöd för snabba nätverk runt om i världen kommer Netflix-titlar att buffras ofta om du befinner dig i ett område med låg signal. Om din iPad stöter på anslutningsproblem kan ibland lösa vanliga anslutningsproblem om du startar om enheten. Men om du befinner dig i ett lågt serviceområde måste du bara vänta tills du är i ett område där signalen är mycket starkare för att förbättra buffringen.

Wi-Fi

Netflix prestanda är starkt beroende av din nätverksanslutning. Även om streamingwebbplatsen kan fungera med en datatjänst från några av de vanliga trådlösa leverantörerna, är de bästa anslutningarna vanligtvis med Wi-Fi. Ju starkare Wi-Fi-anslutningen är, desto bättre strömmar videor. Om Wi-Fi-ikonen på din iPad-skärm har färre staplar försvagas signalen. Ju färre staplar, desto svagare är signalen, vilket vanligtvis resulterar i Netflix-buffertproblem. Ju längre du är från den trådlösa åtkomstpunkten, desto svagare är signalen, så håll dig inom ett rimligt räckvidd för Wi-Fi-anslutningen. I vissa fall kan problem med Internetleverantören, såsom upptagna signaler, orsaka problem med Wi-Fi-anslutning som leder till Netflix-buffertproblem. I vissa fall löser vanliga problem att starta om din trådlösa router. Om andra enheter inte kan ansluta till den trådlösa anslutningen måste du dock ringa din tjänsteleverantör för ytterligare nätverksspecifik felsökning.

Fel

Ofta återupptas din Netflix-titel så snart buffringen slutar; i vissa fall visas dock felen "Kan inte ansluta till Netflix" eller "Kan inte ansluta till Netflix" på skärmen om Netflix-appen inte kan visa video. Det här problemet kan hänföras till iPad, nätverksanslutningen eller själva Netflix. Om datum och tid på din iPad skiljer sig från det aktuella datumet och tiden visas dessa felmeddelanden på skärmen. Om du öppnar inställningarna "Datum och tid" från Allmänna inställningar, justerar du tidszoninställningarna så att de matchar din aktuella tidszon. Ställ dessutom in datum och tid för att konfigurera automatiskt.

Installera om Netflix igen

I värsta fall förbättrar buffringen genom att avinstallera Netflix-appen och installera om en ny kopia. Problemen med appen kommer sannolikt att uppstå om den är skadad eller skadad. Om du trycker på och håller ner Netflix-appen på startskärmen tills den börjar vicka, visas en "X" -knapp över den. Om du trycker på "X" avinstalleras programmet. När du har tagit bort Netflix-appen, ladda ner och installera en ny version från App Store. Dessutom förbättras buffring och streaming genom att uppdatera Netflix-appen när en ny version finns tillgänglig.