Så här ansluter du en iPad till bilhögtalarna (15 steg)

Apple iPad ger dig de flesta funktioner på en fullfjädrad bärbar dator utan vikt eller vikt. Med iPad kan du ta bilder, surfa på Internet, läsa dina favoritböcker och till och med hantera din musiksamling med iTunes. Liksom iPhone eller iPod stöder iPad flera anslutningsalternativ för att streama musik till en extern spelare, till exempel en bilstereo. Oavsett vilken typ av stereo du har i din bil kan du ansluta en iPad och strömma musik över dina bilhögtalare på några minuter.

3,5 mm till 3,5 mm ljudkabel

Steg 1

Anslut ena änden av 3,5 mm till 3,5 mm ljudkabel till hörlursuttaget på iPad. Anslut den andra änden av kabeln till “Aux” eller “Aux In” -porten på framsidan av bilstereoenheten.

Steg 2

Tryck på knappen "Source" eller "Mode" på bilstereon och välj sedan "Auxiliary" eller "Aux In." Alternativt kan du trycka på knappen “Aux” eller “Auxiliary” i framsidan av bilstereon om den har en.

Starta iTunes på iPad. Välj musik du vill lyssna på och tryck på "Spela upp" -knappen i iTunes. Alternativt kan du öppna ditt iTunes-bibliotek och trycka på knappen "Spela alla". Musik från din iPad strömmar över högtalarna.

FM-sändare

Steg 1

Anslut 3,5 mm-kabeln från FM-sändaren till hörlursuttaget på iPad.

Steg 2

Anslut FM-sändarens strömförsörjning till cigarettändarens adapteruttag. Välj FM-frekvensen på sändaren du vill använda för att strömma musik från iPad till bilstereon.

Steg 3

Tryck på ”Radio” eller ”FM” källknappen på bilstereon. Ställ in radion på samma FM-frekvens som du valde på FM-sändaren.

Öppna iTunes på iPad och börja spela musik från ditt bibliotek. Musiken strömmar genom FM-sändaren och spelar över bilstereohögtalarna.

Kassettadapter

Steg 1

Sätt i adapterens kassetthuvud i bilstereons banddäck. Anslut 3,5 mm som är anslutet till kassetthuvudet till hörlursuttaget på iPad.

Steg 2

Tryck på ”Tape” -källknappen på bilstereon.

Steg 3

Starta iTunes och på iPad och spela musik från ditt bibliotek.

Tryck på "Play" -knappen för kassettdäcket i bilstereon. Musik från iPad strömmar över högtalarna som är anslutna till bilstereon.

A2DP Bluetooth

Steg 1

Tryck på "Meny" -knappen på AD2P Bluetooth-aktiverad bilstereo och välj sedan "Bluetooth-enheter" eller "Bluetooth." Notera Bluetooth-lösenordet på bilstereodisplayen.

Steg 2

Tryck på "Meny" och sedan på "Allmänt" på iPad. Tryck på "Bluetooth" och välj sedan "Bluetooth På". Tryck på “Synkronisera” och ange sedan Bluetooth-lösenordet från bilstereoskärmen. Tryck på "Anslut" -knappen och vänta några sekunder tills iPad synkroniseras med bilstereon.

Steg 3

Välj "Upptäck enhet" eller "Lägg till enhet." Tryck på "Source" och välj sedan "Bluetooth Audio."

Starta iTunes eller ett annat ljudprogram på iPad. Musik strömmar genom Bluetooth-anslutningen från iPad till bilstereon och spelas över högtalarna.