Så här skickar du en Yahoo! Hälsning

Med uppkomsten av Internet har elektroniska hälsningar blivit ett alltmer populärt sätt att önska någon Grattis på födelsedagen, God jul, Grattis på årsdagen eller något annat antal traditionella hälsningar. Yahoo! Greetings-webbplatsen gör det möjligt för användare att skicka antingen gratis eller betald Yahoo! Gratulationskort till alla som har en giltig e-postadress. Skicka en Yahoo! Hälsningen är både enkel och ganska snabb.

Steg 1

Gå till Yahoo! Hälsningssida (länk i "Resurser").

Steg 2

Välj ett tillfälle för ditt kort genom att klicka på en av länkarna i det vänstra navigeringsfönstret i Yahoo! Hälsningar. Om du vill skicka ett födelsedagskort Yahoo! Hälsning, till exempel, vill du klicka på "födelsedagskort." Om du bara vill visa gratis Yahoo! Gratulationskort, välj "Yahoo! Gratis."

Steg 3

Bläddra bland tillgängliga e-kort och välj ett som du vill skicka genom att klicka på det.

Steg 4

Klicka på knappen "Anpassa & skicka" högst upp på gratulationskortet.

Steg 5

Skriv in meddelandet du vill ha med din hälsning i avsnittet "Anpassa ditt e-kort".

Steg 6

Skriv in e-postadressen för önskad mottagare i fältet "e-postadressinformation till". Skriv in ditt namn och din e-postadress i de två följande fälten.

Klicka på "Förhandsgranska" för att förhandsgranska din Yahoo! Hälsning innan du skickar den. Om du inte är nöjd med hälsningen redigerar du informationen på nästa skärm och klickar sedan på "Skicka ditt e-kort" för att skicka Yahoo! Hälsning.