Hur man överför från PayPal till ett Walmart-kort

Walmart MoneyCard fungerar inte som ett vanligt kreditkort. Även om det har Visa eller en MasterCard-logotyp förlänger den inte en kredit. Pengarna på kortet är förbetalda - du laddar in pengarna själv med en godkänd metod. En av dessa godkända metoder är PayPal. För att överföra från en PayPal till ett Walmart-kort måste du först lägga till kortet i ditt PayPal-konto. Eftersom det är ett betalkort - inte kredit - lägg till Walmart-kortet som ett bankkonto.

Hämta information om MoneyCard-kontot

För att länka ditt Walmart MoneyCard till ditt PayPal-konto måste du först hämta MoneyCard-kontoinformationen. Detta kan göras genom att logga in på Walmarts MoneyCard-webbplats och följa processen för att göra en banköverföring på nytt. Notera det utgivande banknamnet, ABA-routningsnumret och ditt personliga ACH-nummer. Dessa kommer alla att krävas för att länka ditt Walmart MoneyCard-konto till ditt PayPal-konto.

Lägga till Walmart MoneyCard

Ditt Walmart MoneyCard-konto kan länkas till ditt PayPal-konto genom att logga in på PayPal och lägga till din bank. PayPal kräver att du anger ACH-nummer och dirigeringsnummer för din bank för att länka kontona. Ditt MoneyCard-konto betraktas som ett checkkonto eftersom det är en förbetald debiteringsbil, så du måste välja alternativet för checkkonto på PayPal. Klicka på knappen "Länkbank" för att länka din bank. PayPal gör två små insättningar till ditt MoneyCard-konto inom 2-3 dagar som du måste ange på PayPal för att bekräfta bankkontot. När detta är gjort är PayPal-kontot och Walmart MoneyCard helt länkade.

Överföring från PayPal

När dina PayPal- och MoneyCard-konton är länkade kan du börja överföra pengar mellan dem. Du kan logga in på PayPal och överföra ditt PayPal-saldo till ditt Walmart MoneyCard genom att klicka på "Uttag" -knappen och välja ditt MoneyCard-bankkonto. PayPal överför vanligtvis pengarna till ditt konto inom 2-3 arbetsdagar, även om det kan ta längre tid om din överföring sker ungefär samtidigt som en semester.

Tips

De som överför pengar från PayPal till MoneyCard och vill använda pengarna tidigare än 2-3 dagar kan betala en extra avgift för att ha pengarna tillgängliga samma dag.