Hur man använder WhatsApp webb med iPhone

Uppdatering: Whatsapp Web är nu officiellt tillgängligt för iPhone. Arbetsområdet som anges nedan för att aktivera WhatsApp Web på iPhone var mer relevant när WhatsApp inte var tillgängligt för iPhone.

Originalartikeln fortsätter nedan:

Hittills finns det inget officiellt sätt att använda WhatsApp på iPhone. Tack och lov finns det ett sätt att aktivera WhatsApp Web direkt från din iPhone med hjälp av WhatsApp Web Enabler som fungerar på en fängslad iPhone.

WhatsApp Web Enabler

Whatsapp Web Enabler har utvecklats som en lösning av utvecklaren iMokhles för att möjliggöra WhatsApp webbapplikation på iPhone. Officiellt finns det inget sätt att använda WhatsApp Web via en iPhone och det finns fortfarande långt innan WhatsApp Web blir tillgänglig för iPhone.

WhatsApp Web Enabler är gratis tillgängligt från BigBoss-förvaret i Cydia. Utvecklaren har inkluderat möjligheten att inaktivera eller aktivera tweak från appen Inställningar på din iPhone.

Hur man använder WhatsApp Web med iPhone

1. Ladda ner den senaste versionen av WhatsApp för iOS och installera den på din iPhone.

2. Ladda ner webbläsaren Chrome, Firefox eller Opera på din dator. För närvarande fungerar WhatsApp Web endast med dessa webbläsare och stöds också på Safari (MacOS 10.8+).

3. Installera WhatsApp Web Enabler på din jailbroken iPhone - Du måste starta Cydia och leta efter WhatsApp Web Enabler tweak och installera den på din telefon.

4. Gå till appen Inställningar, du bör kunna se en "WhatsApp Web" -knapp tillagd där.

5. Hitta WhatsApp Web Enablers preferenser och aktivera tweak.

6. Tvinga ner eller avsluta WhatsApp och öppna det igen.

7. Klicka på fliken Inställningar, välj WhatsApp Web och tryck sedan på “OK. Jag fattar."

8. Gå sedan från din dator (inte din iPhone) till web.whatsapp.com i din webbläsare. Som nämnts ovan måste webbläsaren vara Chrome, Firefox eller Opera.

9. När du landar på web.whatsapp.com ser du en QR-kod. (se nedan)

10. Skanna QR-koden genom att peka din iPhone mot datorskärmen.

11. När din telefon har skannat koden kommer du automatiskt att logga in på WhatsApp Web.

12. Skicka ett textmeddelande från din dator för att se till att WhatsApp webben fungerar på din dator.